Werken tijdens voetbalwedstrijden of concerten

Werken in de Johan Cruijff Arena

Meer dan 50.000 mensen. Het geluid van juichende supporters op de achtergrond. Of de muziek van je favoriete artiest. Hoor je het al? Mooi hè? En weetje... Dit kan zomaar het geluid zijn van jouw werkplek! 

Werken in de Johan Cruijff Arena is altijd een feestje! Ben jij Ajacied in hart en nieren? Werk dan tijdens de voetbalwedstrijden van je favoriete club! Toch meer fan van onze Oranje Leeuwen of Leeuwinnen? Jij kunt erbij zijn! 

Tijdens voetbalwedstrijden werk je vaak in de vip-ruimtes. Hierdoor heb je te maken met vaste gasten. En dat is super leuk. Want de cola vieux die die ene meneer altijd besteld, die staat natuurlijk allang klaar! En dat koude glas witte wijn? Die heb je ‘toevallig’ net ingeschonken wanneer die ene mevrouw bij de bar arriveert. Alles voor een glimlach van je gasten!

Is voetbal toch niet helemaal jouw ding? Geeft helemaal niets! Want de Johan Cruijff Arena staat ook bekend om vele gave concerten en feesten. En ook tijdens deze evenementen kun jij ervoor zorgen dat alle gasten de avond van hun leven hebben!

Arbeidsvoorwaarden

  • €10,45 per uur.
  • 8,33% vakantietoeslag.
  • Volop doorgroeimogelijkheden.
  • Flexibele werktijden.
  • Een gezellige werkplek.
  • Gratis trainingen.
  • Mogelijkheid tot reiskostenvergoeding.

Veel voorkomende functies bij de Johan Cruijff Arena
Horecamedewerker
Wanneer je te maken hebt met ruim 50.000 gasten heb je altijd voldoende personeel nodig. Daarom zijn er altijd wel functies beschikbaar bij de Johan Cruijff Arena. De meest voorkomende functie is horecamedewerker. Als horecamedewerker stroomt gastvrijheid door jouw bloed. Je zorgt ervoor dat iedere gast zich meer dan welkom voelt. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat iedere gast snel voorzien wordt van een drankje en een lekker hapje. Want voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd, dan moet je echt knallen!

Flexibel en parttime werken
Hou jij van flexibele werktijden en werkdagen? Mooi! Want jij werkt natuurlijk alleen wanneer er iets te beleven valt. Daarom werk je altijd parttime bij deze locatie. Een voetbalwedstrijd van Ajax op woensdagavond. Een wedstrijd van Ons Oranje op zondagmiddag. Of een dance party die de hele nacht doorgaat. Jouw schema is in ieder geval nooit hetzelfde! 

Werken bij het leukste horeca uitzendbureau van Nederland?