De crème de la crème van de party catering

Werken bij Maison van den Boer

Werken in een keuken van twee voetbalvelden groot. Ja je leest het goed! TWEE voetbalvelden groot. Zie je het al voor je? Mooi! Want jij kan er zomaar tussen komen te staan! Denk je ‘hmm ik ben meer van de kleine keukens’? Snappen we ook! Want dan werk je op de leukste locaties, zoals de Johan Cruijff Arena, Studio 21, het AFAS Circustheater of zelfs bij mensen thuis. Bij Maison van den Boer kan het allemaal!

Begonnen als banketbakkerij in 1906. En van een klein familiebedrijf zijn ze uitgegroeid tot een full-service evenementenbureau. ‘Het creëren van geluk met zorgeloze perfectie, waarbij gastvrijheid voorop staat’. Dat is jouw doel wanneer je werkt bij Maison van den Boer!

Werken in de keuken bij Maison van den Boer kent vele functies. Ben jij gespecialiseerd in patisserie? Top! Of weet jij alles over koken in combinatie met diverse diëten? Perfect! Daarnaast zijn er functies voor zelfstandig werkend kok, keuken medewerkers en medewerkers voor de goederenontvangst. 

Ook horecamedewerkers zijn heel erg welkom bij Maison van den Boer! In deze functie heb je veel afwisseling. Serveer de ene dag drankjes uit op een borrel, en de volgende dag de borden tijdens een diner. Het allerbelangrijkste? Jij bent van nature gastvrij en representatief. Want jij bent het visitekaartje voor de schermen!

Kortom, wil jij werken bij de crème de la crème van de party catering? Werken op de tofste locaties? En met ervaren collega’s? Dan wil jij werken bij Maison van den Boer! Want met meer dan 4000 private, corporate en public events, is er werk genoeg!

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris vanaf €11,75 per uur
  • Vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitdagende doorgroeimogelijkheden
  • E-campus met ruim 100 cursussen en trainingen
  • Een bruisende personeelsvereniging
  • Werken bij de crème de la crème van de party catering

Veel voorkomende functie bij Maison van den Boer

Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok bereid je op basis van recepten en ingrediënten specificaties een geweldige mix van gerechten. Bij Maison van den Boer is er altijd ruimte voor creatieve inbreng. Dus kom maar op met jouw geheime recepten! Je werkt zelfstandig op evenementen, in de centrale keuken in Veghel of op één van de vaste locaties van Maison van den Boer.

Horeca medewerker

Als horeca medewerker zorg je ervoor dat je gasten niets tekort komen. Je serveert drankjes, hapjes en diners uit met een grote glimlach. Met jouw servicegerichtheid, passie en trots ben jij het perfecte visitekaartje voor de schermen. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij jou op nummer één. Je bent pas tevreden wanneer al je gasten dat ook zijn!

Parttime en flexibel werken

Bij Maison van den Boer werk je parttime en op verschillende tijden. De ene keer werk je in het weekend op een bruiloft en de andere keer werk je ‘s middags tijdens een borrel.

 

Wil jij aan de slag bij Maison van den Boer?