Wil jij werken bij de defensie?

Werken bij Paresto

Heb jij altijd al tegen je vrienden willen zeggen dat je bij de defensie werkt? Snappen we helemaal! Want hoe cool is dat! En weet je wat? Dit is jouw kans! Want Paresto is dé cateraar bij de defensie. Jouw gasten zijn de mannen en vrouwen die werken aan de vrede en veiligheid. En die verdienen natuurlijk de allerbeste voeding en dranken! Waarom? Omdat jouw gasten dag in dag uit zware mentale en lichamelijke inspanning leveren. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat zij genoeg energie in hun lichaam hebben om optimaal te presteren! Dus kom maar op met die gezonde, lekkere en vooral voedzame gerechten! 

Paresto verzorgt het eten en drinken op ongeveer 70 militaire locaties in binnen- en buitenland. Dit doen ze in de kazernes, maar ook op locatie. Want wanneer jouw gasten op oefening zijn in de bossen of duinen, moet er natuurlijk ook goed gegeten en gedronken worden. Extra goed zelfs! Want met jouw hulp kunnen ze hun oefening weer met nieuwe energie voortzetten! Maar dat is nog niet alles, want Paresto verzorgt ook de catering op diverse evenementen, waaronder de Vierdaagse, Veteranendag, Invictusgames en de luchtmachtdagen.

Kortom, heb jij een passie voor voeding? Is gastvrij jouw tweede naam? Word jij blij van leuke collega’s? En doe jij er alles aan om het je gasten naar hun zin te maken? Dan is werken bij Paresto echt iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen €14,52 en €16,- bruto per uur
  • Vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Werken op unieke locaties
  • Werken met extra bijzondere gasten
  • Voornamelijk werken tijdens reguliere kantoortijden
  • Werken met de leukste collega’s!

Veel voorkomende vacatures bij Paresto

Cateringmedewerker

Als cateringmedewerker help je bij de voorbereidingen van het ontbijt, de lunch en/of het diner. Je zorgt er samen met je team voor dat iedere gast voorzien wordt van een heerlijke maaltijd, en dat ze het bij de kassa kunnen afrekenen. Iemand trek in koffie? Bij jou moeten ze zijn! Jij bent super gastvrij, en bij jou voelt iedereen zich meer dan welkom! Jouw doel? Dat je gasten voldaan en uitgerust weer verder kunnen met hun werkzaamheden.

Horecamedewerker

Hou jij van gezelligheid? Mooi! Want als horeca medewerker verzorg je de banqueting bij activiteiten, borrels en ontvangsten. Je schenkt drankjes in, deelt deze uit en loopt rond met hapjes. Kortom, jouw gasten zijn altijd blij om jou te zien! En andersom geldt dat natuurlijk ook! Daarnaast help je bij de opbouw en afbouw, en zorg je er met je team voor dat alles schoon wordt achtergelaten.

Zelfstandig werkend kok

Koken is jouw passie. En van werken met verse en voedzame producten word jij helemaal blij! Als zelfstandig werkend kok zorg je voor diverse maaltijden door een receptuur te volgen. Natuurlijk is er ook altijd ruimte voor eigen inbreng! Jij zorgt ervoor dat alle maaltijden lekker, voedzaam en op tijd klaar zijn.

Flexibel werken

Bij Paresto hebben ze geen negen tot vijf mentaliteit. Gedurende de dag zijn er verschillende diensten. Ook in het weekend. Genoeg keuze om je eigen werktijden te bepalen, toch?

 

Wil jij aan de slag bij Paresto?