Altijd werken bij jou in de buurt!

Werken bij Sodexo

Maak jij liever een lekkere quinoa salade dan een broodje kaas? En word jij gelukkig van een healthy pizza in plaats van een broodje kroket? Dan is werken voor Sodexo echt perfect voor jou! Want Sodexo staat bekend om het stimuleren van een gezonde levensstijl. Maar gezonde gerechten compenseren met minder smaak? No way!! 

Hou je van afwisselend werk? Dan zit je bij Sodexo helemaal goed! De ene dag verzorg je de lunch bij KLM, de andere dag bereid je het mooiste kopje koffie op het kantoor van Achmea, en die week erop verzorg jij de drankjes op een evenement van Aegon. Ook overheidsinstellingen, hogescholen, universiteiten, ziekenhuizen en zorgomgevingen zijn plekken waar jij jouw horeca- en cateringkwaliteiten kunt laten zien. En weet je wat het fijne is? Je hoeft nooit ver te reizen! Want omdat Sodexo zo veel locaties heeft, is er altijd wel eentje bij jou in de buurt! Fijn toch?

Wanneer je voor Sodexo in de catering of horeca werkt heb je super flexibele werktijden. Je werkt meestal overdag. Ideaal als je kleine kinderen hebt of ‘s avonds nog even wilt knallen in de sportschool. Daarnaast werk je in een gastvrije omgeving met fijne collega’s. En die gastvrijheid? Dat zit in jouw DNA! Jij zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niets te kort komt!

Arbeidsvoorwaarden

  • Goed salaris.
  • 8.33% vakantietoeslag.
  • Flexibele werktijden.
  • Wekelijks salaris.
  • Veelzijdig werk.
  • Werken bij mooie bedrijven bij jou in de buurt.
  • En natuurlijk werk jij met de leukste collega’s!

Veel voorkomende vacatures bij Sodexo
Cateringmedewerker
Als cateringmedewerker help je bij het voorbereiden van de heerlijkste en gezondste lunches in diverse bedrijfsrestaurants. Voorafgaand aan de lunch help je de koks met simpele keuken werkzaamheden. Tijdens de lunch sta jij paraat om met een grote dosis gastvrijheid de kassa te bedienen en na de lunch zorg je er met het hele team voor dat alles weer spik en span wordt achtergelaten.

Horecamedewerker
Als horecamedewerker ben jij daar waar het feestje is! Je verzorgt onder andere borrels en ontvangsten. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat iedere gast tevreden is. Jouw gasten hoeven nooit lang op een drankje te wachten. En die lekkere bitterballen? Die serveer jij uit met een grote glimlach! 

Zelfstandig werkend kok
De functie zegt het al: als zelfstandig werkend kok voel jij je als een vis in het water! Je werkt in de mooiste keukens van de bekendste bedrijven. Bij Sodexo ondersteun je voornamelijk de dagelijkse bereiding van zowel warme als koude lunchgerechten. Heb je ideeën voor gerechten? Top! Hou ze vooral niet voor jezelf. Het is jouw doel om je gasten omver te blazen met jouw gerechten!

Barista
Als barista ben jij vaak te vinden in de koffiecorner van grote bedrijven. Met jouw koffie creaties beginnen de medewerkers hun dag pas echt goed! Jij maakt de lekkerste espresso’s, latte macchiatos en cappuccinos. Jouw koffie is niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens uit als een kunstwerk! Hoe je dat doet? Met je latte art skills natuurlijk! Jouw ultieme doel? Dat jouw gasten terugkomen om hun kopje koffie specifiek door jou te laten bereiden! 

Parttime en flexibel werken
 Weet je wat fijn is? Jij bepaalt helemaal zelf wanneer je werkt! Bij Sodexo werk je vaak parttime en overdag. Het kan soms voorkomen dat er een avond- of weekenddienst vrij komt. Maar de keuze is natuurlijk aan jou!

Werken bij het leukste horeca uitzendbureau van Nederland?