JMW Horeca Uitzendbureau

Leuk om even kennis te maken!

Hoi! Wij zijn JMW Horeca Uitzendbureau. Onze naam zegt het natuurlijk eigenlijk al: we verbinden de leukste horeca opdrachtgevers met de beste horeca werknemers. En dat doen we inmiddels al ruim 25 jaar met ontzettend veel plezier! Ruim twintig jaar geleden hebben we ons aangesloten bij Tempo-Team, en inmiddels kun je ons vinden in Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle.

Hoe het allemaal begon
In 1995 is JMW ontstaan in een flatje op de Thorbeckestraat in Wageningen. Jan, Menno en Wilbert waren studenten aan de Hotelschool Wageningen en klusten vaak bij in de horeca. Hun managers vroegen vaak of ze ook andere studenten kenden die ook wel een avondje wilden werken naast hun studie. En zo is het bemiddelen van horeca medewerkers ontstaan! In 2002 is JMW onderdeel geworden van de Tempo-Team Group, tegenwoordig is JMW een 'special label' van Tempo-Team.

Werken voor JMW
Werken bij JMW betekent werken voor de leukste opdrachtgevers! We willen dat je je comfortabel voelt op je werklocatie. Dus, ben je helemaal gek op voetbal? Tap dan de biertjes in de Johan Cruijff Arena of Stadion Galgenwaard! Voel je je als een vis in het water binnen een kantoorpand? Maak of serveer daar dan de lekkerste lunches en koffies. En ben je gek op bloemen? Dan passen de horecagelegenheden binnen Keukenhof echt bij jou! Of je nu wilt werken in de bediening, in de keuken, als barista, als barmedewerker of in de catering, bij JMW hebben we voor jou de juiste functie op de juiste locatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat je diverse horeca trainingen volgt waardoor je vol zelfvertrouwen je werk kunt doen. Fijn toch? En oja, je kunt rekenen op wekelijks salaris!

Samenwerken met JMW
Wanneer je kiest om samen te werken met JMW kies je voor kwaliteit en ontzorging. Onze JMW’ers zijn stuk voor stuk getrainde horeca medewerkers, en gastvrijheid stroomt door hun aderen. Binnen JMW is iedereen flexibel. We staan van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor je klaar en kunnen snel schakelen. Heb je morgen opeens tien medewerkers nodig in plaats van vijf? Geen probleem! We regelen het voor je. Daarnaast verzorgen we de begeleiding van de medewerkers van begin tot eind. We doen onder andere de incheck op locatie, verzorgen de juiste kleding, facturatie, ziekmeldingen en trainingen. Handig toch? Kun jij dat weer van je lijstje strepen.

De juiste medewerker voor de juiste klus
Dus, zoek je een baan in de horeca? Of, zoek je gekwalificeerde horeca medewerkers? JMW is the place to be! Natuurlijk ben je altijd welkom in één van onze vestigingen om een kopje koffie te drinken. Liever direct even bellen? Ook gezellig! Op onze contactpagina vind je hoe je jouw dichtstbijzijnde vestiging het gemakkelijkst kunt bereiken!

Wil jij ook werken voor JMW?