Wij zijn op zoek naar

Parttime kok Breda

Sta je graag in de keuken en wil je jouw kookkunsten delen met Breda? Geen behoefte aan een volle week, maar parttime aan de slag? Dat kan! Jij gaat via JMW parttime aan de slag als zelfstandig werkend kok in Breda! Samen met jou kijken we naar jouw wensen en voorkeuren. Top!

Wat bieden wij jou
  • Tot € 15,- per uur.
  • Meteen een contract? Gaan we regelen!
  • Neem een kijkje bij diverse keukens in Breda.
  • Parttime aan het werk. Uren altijd in overleg.
  • Restaurants, hotels of bedrijfsrestaurants.
  • Blijven leren? Gratis trainingen en cursussen.
Wie ben jij

Je hebt ervaring als (zelfstandig werkend) kok of je hebt een mooi koksdiploma niveau 3 op zak. Verder:

  • ben je gastvrij
  • woon je in de regio Breda
Wat ga je doen

Jij gaat aan de slag in de keuken. Wat je gaat maken? Dat ligt aan de keuken waarin je staan. In een bedrijfsrestaurant maak jij lunches klaar of hapjes voor een bedrijfsborrel. Hier kook je vooral in bulk. Denk aan soepen, gebakken eieren, broodjes warm vlees of saté. Net iets simpeler, maar je hebt wel contact met jouw gasten.
Werk je in een restaurant of hotel? Hier ligt de lat vaak wat hoger. Zo kook je vaker à la carte en maak je meer verschillende gerechten uit bijvoorbeeld de Franse keuken.

Waar ga je werken

JMW werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers en er is er altijd wel 1 die bij je past. Ben je inmiddels wel klaar met die tijden in de horeca? Dan ga jij doordeweeks en overdag aan de slag in een van de bedrijfsrestaurants van grote ervaren cateraars. Denk aan Albron, Compass, Eurest, Hutten, ISS, Paresto (Defensie!) of Sodexo.
Spreken de werktijden in de horeca je juist aan? Dan ga je via JMW aan de slag bij een mooi hotel of een gezellige bistro.

Sollicitatie

Ben je er klaar voor? Solliciteer meteen en ga aan de slag als parttime kok.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Breda

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:581250
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook