Wij zijn op zoek naar

Productie kok

Fulltime werken in het gezelligste keukenteam van Amsterdam? Dat kan! Start als productie kok! Werk met de mooiste biologische producten en verdien ook nog eens €12,72 per uur!

Wat bieden wij jou
  • €12,72 per uur, yes!
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Fulltime aan de slag!
  • Gezellig en gemotiveerd team!
  • Korting op biologische producten!
Wie ben jij

Ben jij enthousiast en heb jij passie voor voeding? Top! Ook handig als productie kok dat:

  • Jij ervaring hebt als kok
  • Jij zelfstandig kan werken
  • Jij netjes werkt en je aan de richtlijnen van de HACCP houdt
Wat ga je doen

Jij gaat als productie kok werken in een keuken waar alles draait om kwaliteit, smaak en passie. Top toch?! Hier kun jij je biologische ei wel kwijt ;-)
Samen met jouw gezellige collega’s bereiden jullie kant en klaar maaltijden. Deze komen vers in de schappen van de Ekoplaza of Marqt te liggen. Als productie kok zorg jij natuurlijk voor heerlijke maaltijden. Kwaliteit hou jij goed in de gaten zodat iedereen weer kan genieten van een heerlijk gerecht! Hier wordt gewerkt van maandag tot en met zaterdag. Waarvan jij natuurlijk 5 dagen werkt. De diensten zijn van 07.30 tot 16.00 uur. Top! Lekker koken en elke avond vrij!

Waar ga je werken

Jij komt te werken bij Marqt keuken. Dit is een onderdeel van Udea. Een groothandel in biologische levensmiddelen. Met een team van ongeveer 15 gepassioneerde koks zorgen jullie voor gezonde en lekkere maaltijden.

Sollicitatie

Jij ziet jezelf hier natuurlijk al werken als productie kok? Snap ik! Wij kunnen niet wachten om jou te leren kennen. Solliciteer en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:578139
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook