Samen bereiken we meer!

Onze opdrachtgevers aan het woord

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers! Dag in, dag uit, werken we samen aan één doel: al onze gasten omver blazen met onze gezamenlijke gastvrijheid en service. Lees hier hoe zij onze samenwerking ervaren.

"JMW is al jaren flexpartner van RAI Amsterdam op het gebied van F&B, Keuken en Services. De flexkrachten van JMW zijn bereed inzetbaar en dat komt ten goede van de kwaliteit van onze dienstverlening. De intercedentes zijn gedreven en betrokken en weten precies hoe ze RAI Amsterdam moeten bedienen." 
Flex Management en Hospitality Crew Center RAI Amsterdam

"We werken niet voor niets al jaren samen met onze flexibele hospitality partner JMW. Van de inzet van medewerkers in de verschillende bedrijfsrestaurants tot de medewerkers in de VIP catering bij PSV. We zien het als een groot voordeel dat JMW een breed scala aan functies kan inzetten, of het nu om de catering, bediening, keuken of barista’s gaat. De intercedenten/planners zijn enthousiast en betrokken en begrijpen wat er nodig is naar aanloop van een wedstrijddag en op de dag zelf. Samen echt van betekenis zijn!"
- Hutten: Ad Geerts, Manager Hutten Flex 


"Met JMW werken wij al jaren samen.  Ze voorzien ons in een breed spectrum van flexmedewerkers. Of het nu om catering, bediening, keuken of barista’s gaat. We zien het als een groot voordeel dat JMW al deze functies kan invullen en er zelf ook hard aan werkt om de medewerkers te trainen. De intercedenten maken de match door zich te verdiepen in de opdrachtgever en locaties waar de medewerkers komen te werken!"
- Albron: Desirée Knook, Change manager/ manager Planning
 

"JMW is een belangrijke partner voor onze flexpool Naast het werven, selecteren en begeleiden van flexwerkers, informeert het accountteam ons proactief over ontwikkelingen op HR- en juridisch vlak. Hiermee wordt op een zeer prettige manier invulling gegeven aan partnership."
ISS: Kennard Bos Country Procurement Manager a.i.
 

"Met veel plezier en hoge mate van efficiency hebben wij afgelopen jaar met JMW samengewerkt aan het uitbouwen van onze organisatie. Het team van JMW kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid, partnerschap en productiviteit waarbij zij een goede fit tussen kandidaten en organisatie wist te realiseren."
-Benelux Food Group: Paul Brantz, HR manager

"JMW heeft dezelfde instelling als wij: iedereen een topdag bezorgen! In de horeca is één ding belangrijk: persoonlijke aandacht. Zowel het NBC Congrescentrum als JMW snappen dit als geen ander. Niet zo gek dat de samenwerking dan ook al jaren geleden is begonnen. Je leert elkaars bedrijf en de personen erachter goed kennen, daardoor schakelen wij snel en zijn de lijnen kort. Komen er meer bezoekers dan verwacht? En zijn er daarom morgen niet 50 maar 100 uitzendkrachten nodig? Geen probleem!"
NBC Nieuwegein: Richard Jansen, Operationeel Manager Events

"JMW is in staat om snel in te spelen op onze volatiele personeelsvraag in partycatering, venue-exploitatie en meerdaagse evenementen. Kenmerkend is de persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en oplossingsgerichtheid, van alle JMW’ers in de keten. Uiteindelijk gaat het maar om 1 resultaat; onze gasten onvergetelijke momenten bezorgen. Bij JMW snappen ze dat."
- Maison van den Boer: Pierre Smits, Director of Services
 

"Bij opdrachtgevers en gasten van Maison van den Boer is de verwachting hoog. Datzelfde geldt voor ons naar JMW. Wij hebben voor JMW gekozen omdat de koks erg flexibel zijn en multifunctioneel inzetbaar. En het doet mij goed om elke keer vaste gezichten terug te zien. Het geeft rust in de keuken, zeker op onze hoge pieken."
- Maison van den Boer: Jeroen Heins, chef kok Johan Cruijff Arena


“JMW is al vele jaren voor Buitenpoort Catering GelreDome, VIP & Businesscateraar in GelreDome, een betrouwbare partner voor het leveren van gastvrije, enthousiaste horecamedewerkers!”
- Buitenpoort Catering GelreDome: Sietze Braam, locatiemanager
 

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?