Wij helpen jou door volledige ontzorging

Zoek jij horeca medewerkers? Laten we samenwerken!

Bij JMW Horeca Uitzendbureau zorgen we voor professionele horeca medewerkers en ontzorgen wij je daarin volledig: van recruitment tot training en van planning tot uitbetaling. We zijn goed in wat we doen. Iedere dag werken we aan ons ultieme doel: jouw gasten optimale gastvrijheid en service laten ervaren.

Horeca medewerkers van hoge kwaliteit
Bij JMW weten we als geen ander dat kwalitatieve horeca medewerkers essentieel is voor een optimale beleving van je gasten. Daarom steken we veel tijd in het vinden van medewerkers met ervaring. Onze recruiters zijn getraind om elke sollicitant persoonlijk te benaderen en ze het hemd van het lijf te vragen over zowel motivatie als ervaring. Zo weten we zeker dat onze werknemers beschikken over de juiste vaardigheden en instellingen. Daarnaast steken we veel tijd in hun. Workshops en trainingen zorgen ervoor dat onze medewerkers de beste horeca- en catering medewerkers zijn. Met minder nemen we namelijk geen genoegen! 

Nooit zonder personeel
Onze horeca medewerkers zijn gastvrij en flexibel, net als alle interne medewerkers van JMW. Dat betekent dat we van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor je klaar staan en snel kunnen schakelen. Dit geldt ook wanneer je morgen niet vijf, maar opeens tien medewerkers nodig hebt. We beschikken over een landelijk netwerk en vinden daardoor altijd gekwalificeerde medewerkers bij jou in de buurt. Hierdoor zit jij nooit zonder voldoende medewerkers!

Wij ontzorgen van A tot Z
Samenwerken met JMW betekent kiezen voor ontzorging en maatwerk. We denken graag mee over je personeelsbehoefte zodat we op zeer korte termijn de juiste horeca medewerkers kunnen matchen met je bedrijf of evenement. We verzorgen hun begeleiding van begin tot eind. Dat betekent onder andere de incheck op locatie, het verzorgen van de juiste kleding, facturatie, ziek- en betermeldingen en coaching.

De juiste medewerkers voor de juiste klus
De horeca- en catering branche kent veel functies en vakgebieden. We zijn dan ook mega trots dat we veel van deze functies kunnen vervullen met onze medewerkers. Zo verzorgen wij onder andere de volgende functies:

  • Barmedewerker
  • Medewerker bediening
  • Cateringmedewerker
  • Barista
  • Keukenhulp
  • Zelfstandig werkend kok
  • Chef-kok of Sous-chef
  • Afwasser

Zoek je medewerkers voor een specifieke horeca of catering functie? Dan denken we natuurlijk heel graag met je mee!

Horeca medewerkers nodig?

Zoek je medewekers van hoge kwaliteit, en wil je daarbij volledig ontzorgt worden? Laten we dan onze krachten bundelen! Als je ons contactformulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kun je ook direct contact opnemen met één van onze vestigingen. Ben je in de buurt? Loop dan gezellig binnen, dan drinken we samen een kopje koffie!

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?