Wij zijn op zoek naar

Tijdelijk en super flexibel werk als horeca medewerker in Apeldoorn

Flexibel werken als horeca medewerker. Wie wilt dat nou niet? Gasten voorzien van de beste service en de lekkerste hapjes en drankjes. Bij Tempo-Team Go kan je werken op verschillende locaties. En kan je zelf bepalen waar en wanneer je werkt! Helemaal top toch! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze toffe baan!

Wat bieden wij jou
  • Vrijheid! Bepaal zelf je eigen planning
  • Een salaris van €11,75 tot €15 per uur!
  • Variatie in je werkzaamheden!
  • De mogelijkheid leerzame trainingen te volgen
  • Ervaring opdoen bij verschillende bedrijven
Wie ben jij

Je bent iemand die op verschillende plekken en lekker flexibel aan de slag wilt als horeca medewerker. Je hebt niet veel nodig om bij ons in de horeca te kunnen werken. Het is wel belangrijk dat:

  • Je Nederlands vloeiend spreekt en verstaat
Wat ga je doen

Wat je gaat doen als horeca medewerker is erg afwisselend. Biertjes tappen, drankjes serveren en bestellingen opnemen zijn allemaal dingen die jij doet. Je zorgt dat gasten met een glimlach de tent verlaten. Je werkt bij verschillende bedrijven. Je werkt daardoor in verschillende settings. De ene keer een pannenkoekenhuis en de andere keer bij een deftig restaurant. Ook kan je werken bij een beurs of een congres als gastvrouw/gastheer. Vet lachen die afwisseling als horecamedewerker.

Waar ga je werken

Bij Tempo-Team Go werk je lekker afwisselend en flexibel. Voor een dag, een paar dagen of weken tot maximaal twee maanden. Jij meldt jezelf aan voor het werk dat jij wilt doen. Hierdoor is je werk veel flexibeler en afwisselender dan die van een doorsnee horeca medewerker. Je plant alles in via de Tempo-Team NL app. Hierin komt al het werk voor bij wat wij in jouw regio hebben. Vervolgens bepaal je zelf of je je aanmeldt voor het werk. Dat is toch ideaal voor een horeca medewerker?

Hoe werkt het nu via Tempo-Team Go:

  • Wij ontvangen jouw aanmelding en bellen je even om alles door te nemen. We bespreken hoe Tempo-Team werkt. En wat voor soort klussen we allemaal voor je hebben!
  • Download alvast de Tempo-Team NL app (App store of Google Play). Via de app regel jij straks alles voor Tempo-Team Go.
Sollicitatie

Kan jij niet meer wachten om weer te knallen in de horeca? Logisch! Solliciteer dan direct bij ons. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om alles met je door te nemen. Ik spreek je hopelijk snel horeca enthousiasteling!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Apeldoorn

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Nguyet Vo
Tel: 020 569 56 56
E-mail: go@tempo-team.nl
Referentie:572175
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook