JMW Horeca Uitzendbureau

Horeca trainingen

Horeca trainingen

JMW staat voor kwaliteit en excellente gastbeleving. We vinden het daarom belangrijk dat je met de juiste kennis aan de start van jouw nieuwe job verschijnt. We bieden je een effectief trainingsprogramma om de kwaliteit naar onze opdrachtgever te garanderen en tegelijk jouw persoonlijke groei te stimuleren.

Basis: de belangrijkste horecavaardigheden
Tijdens deze verplichte twee uur durende training op de vestiging bij jou in de buurt leer je onder meer:

  • de belangrijkste (basis)horecavaardigheden, zoals met een plateau lopen, debarrasseren en het indekken van een couvert
  • de spelregels en wensen van JMW én onze opdrachtgevers
  • de ins & outs van ons planprogramma Poolmanager

Gevorderd: kennis vergroten én gastvrijheid
Als je zo’n drie maanden via JMW werkt, bieden we je onze 'training Gevorderd' aan in onze opleidingskeuken in Den Haag. Je krijgt onder meer:

  • een bartraining, waarin je het perfecte biertje leert tappen en tips en tricks krijgt om je werk achter de bar te professionaliseren.
  • kennis over het opbouwen van buffetten: wat verwachten onze opdrachtgevers van jou?
  • een tafel indekken: welk bestek gebruik je waarvoor? Waar zet je de side plate?
  • Ook discussiëren we over het thema gastvrijheid: wat betekent gastvrijheid voor jou en hoe handel jij hier naar?

Expert: masterclass naar jouw behoeften
Wil jij echt verder in de horeca en wil je nóg meer kennis opdoen, dan bieden we je de mogelijkheid een masterclass te volgen. Bijvoorbeeld een barista-training bij de Leopold Koffieschool in Utrecht, een cocktail workshop of een wijnopleiding.

Werken voor JMW?
Wil jij werken voor JMW als medewerker bediening en deelnemen aan de trainingen om je vaardigheden te vergroten? Bekijk dan de actuele vacatures of neem contact op met onze recruiters via het telefoonnummer 0639225844.

Horeca trainingen