Interne vacatures

Word jij onze nieuwste collega?

Bij JMW werken mensen met een passie voor de hospitality-branche. Gastvrijheid zit in ons DNA, en werkplezier is voor ons ontzettend belangrijk. Dag in, dag uit, werken we hard om onze flexwerkers en opdrachtgevers blij te maken. 

Wanneer je wilt werken bij JMW is het belangrijk dat je je kunt verplaatsen in (persoonlijke) situaties van zowel opdrachtgevers als JMW’ers. Je bent oplossingsgericht, klantvriendelijk, collegiaal en loyaal. Naderende deadlines of stressvolle situaties? Geen probleem, jij houdt je hoofd koel!

Bij JMW hebben we verschillende functies. Van intercedent tot recruiter, en van planner tot accountmanager. 

Vacatures Planning

Als planner zorg jij er samen met je collega's voor dat alle openstaande diensten opgevuld worden. Is er iemand last-minute ziek? Geen probleem! Jij weet iemand uit je pool te vinden die deze dienst kan overnemen. Flexwerker blij, opdrachtgever blij en jij blij! Een win-win-win sitatuatie dus! Op dit moment zoeken we geen planners.

Wil je een open sollicitatie doen? Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl

Vacatures HR

Als intercedent ben je voortdurend in contact met flexwerkers, opdrachtgevers en kandidaten. Door jou vinden ze elkaar want jij ben de spin in het web! Je bent continu bezig met het verbinden van de juiste flexwerkers aan de juiste opdrachten. Dit doe je door vacatures op te halen bij bestaande opdrachtgevers en intakegesprekken te voeren met kandidaten. Op dit moment hebben we geen HR-vacatures open staan.

Wil je een open sollicitatie doen? Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl

Vacatures Recruitment

Als recruiter ben je bezig met het werven van nieuwe kandidaten. Nieuwe vacature aanvragen komen bij jou binnen en jij zorgt voor een super leuke vacaturetekst waardoor je binnen no-time een aantal enthousiaste sollicitaties binnenkrijgt. Je bent verantwoordelijk voor de eerste screening en zorgt ervoor dat de kandidaten vervolgens bij de juiste intercedent terecht komen. Op dit moment hebben we geen vacature openstaan op de recruitment afdeling. Maar open sollicitaties zijn altijd welkom!

Hou jij van schrijven en werk je graag samen met e-commerce? Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl

Werken bij JMW of Tempo-Team?

Bekijk al onze interne vacatures op de website van onze grote zus Tempo-Team!