Interne vacatures

Word jij onze nieuwste collega?

Bij JMW werken mensen met een passie voor de hospitality-branche. Gastvrijheid zit in ons DNA, en werkplezier is voor ons ontzettend belangrijk. Dag in, dag uit, werken we hard om onze flexwerkers en opdrachtgevers blij te maken. 

Wanneer je wilt werken bij JMW is het belangrijk dat je je kunt verplaatsen in (persoonlijke) situaties van zowel opdrachtgevers als JMW’ers. Je bent oplossingsgericht, klantvriendelijk, collegiaal en loyaal. Naderende deadlines of stressvolle situaties? Geen probleem, jij houdt je hoofd koel!

Bij JMW hebben we verschillende functies. Van intercedent tot recruiter, en van planner tot accountmanager.
 

Vacature: recruiter

Krijg jij energie van het koppelen van de juiste mensen aan de leukste horeca bedrijven? En wil jij werken bij het leukste horeca uitzendbureau van Nederland? Bekijk dan snel deze vacature en wacht niet te lang met solliciteren!

Vacature: intercedent

Bij JMW zoeken we een intercedent voor de regio Noord (Amsterdam & Utrecht). Ben jij commercieel ingesteld en vind je het leuk om veel contact te hebben met flexwerkers, kandidaten en opdrachtgevers? Als intercedent zorg jij ervoor dat deze groepen elkaar vinden! Meer weten? Bekijk dan snel deze vacature

Vacature: intercedent

Ook in regio Zuid (Eindhoven & Rotterdam) zoeken we een intercedent. Vind je het leuk om continu in gesprek te zijn met huidige en nieuwe opdrachtgevers? En krijg je energie van het matchen van de juiste kandidaten met de juiste organisatie? Dan is deze job écht iets voor jou! Bekijk snel deze vacature!

Werken bij JMW of Tempo-Team?

Bekijk al onze interne vacatures op de website van onze grote zus Tempo-Team!