Maak gebruik van het STAP-budget

Ontvang €1000,- subsidie om jezelf te ontwikkelen!

Werken, jezelf blijven ontwikkelen in je vak én een erkend diploma halen, wie wil dat nou niet? Door te blijven leren verhoog je je kennisniveau, je werkplezier en sta je vol zelfvertrouwen op de werkvloer. Dat wil jij toch ook?

€1000,- STAP-budget
Goed nieuws! Vanaf 1 mei 2022 kunnen alle werkenden en werkzoekenden in Nederland gebruikmaken van het STAP-budget. STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie en houdt in dat je €1000,- subsidie via het UWV kunt aanvragen om jezelf bij te scholen, óf om te scholen. Dus, wil je je specialiseren in je huidige horeca baan óf wil je je laten omscholen naar de horeca branche? Lees dan vooral verder!

Waarin wil jij jezelf ontwikkelen?
Ben je al werkzaam in de horecabranche, óf wil je onze mooie branche juist komen versterken? Wij hebben een drietal mooie opleidingen voor je in de aanbieding die je met behulp van het STAP-budget helemaal gratis kunt volgen:

 1. Bedieningsassistent
  Deze opleiding bieden we aan in samenwerking met WTOL Academy. Via WTOL Academy volg je een online programma, krijg je examentraining en leg je een officieel SVH examen af. Bij JMW verzorgen we een praktijktraining waarin je onder andere alles leert over lopen met een plateau, debrasseren en het indekken van een couvert. Daarnaast zorgen we ervoor dat je direct aan het werk kunt zodat je je opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen. Een win-win situatie toch?

 2. Keukenassistent
  Net als de opleiding bedieningsassistent bieden we ook deze opleiding aan in samenwerking met WTOL Academy. Via onze partner volg je een online programma, krijg je examentraining en leg je een officieel SVH examen af. Via JMW volg je praktijktrainingen waarbij je onder andere de belangrijkste (basis) keukenvaaridgheden leert, zoals snij- en kooktechnieken. Ook leer je alles over de HACCP-richtljinen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je direct aan de slag kunt! Kortom, een gratis opleiding én passend werk.

 3. Barista Foundation SCA
  De opleiding tot Barista bieden we aan in samenwerking met De Koffieschool. De opleiding zelf volg je onder hun begeleiding. Wij zorgen er vervolgens voor dat je jouw barista skills in de praktijk kunt brengen in de vorm van een toffe werkplek! En wil je nog even extra oefenen voor je examen of dienst? Als je even een afspraak maakt kan dat altijd op één van onze JMW vestigingen!

Nog even alle voordelen op een rij!
Met behulp van het STAP budget kun je:

 • Geheel gratis één van onze opleidingen volgen.
 • Een officieel erkend diploma behalen.
 • Via praktijktrainingen bij JMW de theorie in de praktijk brengen.
 • Je opgedane skills direct inzetten bij een passende baan die wij voor jou regelen.

Hoe werkt STAP?
Het STAP-budget vervangt de fiscale aftrek van scholingskosten. Vanaf 1 mei 2022 kun je via UWV het STAP-budget aanvragen. Dit kan per persoon 1 keer per jaar. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt het bedrag betaald aan de opleider. Daar hoef jij dus helemaal niets voor te doen. Lekker makkelijk toch?

Ook gratis een horeca opleiding volgen?
Wil je jezelf graag ontwikkelen? Wij helpen je natuurlijk graag. Het enige wat je hoeft te doen is op onderstaande button te drukken. Laat je naam, telefoonnummer en wensen achter in de mail en klik op 'verzenden'. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen zodat we samen je wensen kunnen bespreken én ervoor kunnen zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

Ook aan de slag in de horeca of catering?

Ben je op zoek naar een passende baan in de horeca of catering branche? Schrijf je vrijblijvend in! Onze recruiters gaan samen met jou op zoek naar een baan die 100% bij jou past!