JMW Horeca Uitzendbureau

Werken met culinaire toppers

Werken met culinaire toppers

Kiest u voor JMW Culinair, dan bent u verzekerd van kwaliteit en continuïteit in uw keuken. U kunt namelijk altijd beschikken over gekwalificeerde keukentalenten of ervaren -professionals uit onze grote pool van keukenpersoneel. De ‘neusjes van de zalm’ die uw gasten verwennen met de mooiste amuses, gerechten en ‘zoetste’ desserts.

Voorziet u een piek in uw personeelsplanning, zoekt u incidenteel parttime keukenpersoneel óf een vaste (chef-)kok die het culinaire niveau in uw keuken naar een hoger plan kan tillen? We bespreken uw specifieke behoeften en zorgen voor precies díé ondersteuning die nodig is. Zo bereiken we optimale samenwerking en constante kwaliteit.

JMW Culinair biedt keukenassistentie op 4 verschillende niveaus:

  • keukenhulp
  • hulpkok
  • zelfstandig werkende kok
  • chef-kok

Met ons unieke opleidingsprogramma bieden wij onze JMW’ers niet zomaar een baan; we bieden ze een carrière. Niet alleen profiteren zij van het op maat gemaakte opleidingenaanbod (zij blijven zich immers ontwikkelen) ook ú plukt natuurlijk daar de vruchten van: JMW’ers zijn (en blijven) gemotiveerd en blijven graag voor u werken! Bekijk voor een impressie van ons opleidingsprogramma dit filmpje.

Alleen de beste mensen

  • Voordat een kok of keukenhulp bij u aan de slag gaat – tijdelijk of in dienstverband – volgt hij of zij eerst een uitgebreide intakeprocedure die wordt uitgevoerd door een consultant die bekend is met de branche. De consultant checkt ook ten minste twee referenties.
  • Ervaring, de juiste opleiding, allergenenkennis, werken volgens HACCP-richtlijnen: voor onze koks zijn het vanzelfsprekendheden; hygiënefactoren.
  • Net zoals zij altijd beschikken over de juiste kleding, schoenen en een messenset.
  • Bovendien zijn al onze JMW’ers ook getraind in gastvrijheid. Daardoor functioneren zij goed voor én achter de schermen, in open keukens en aan buffetten.

Personeel én organisatie
Als u kiest voor JMW kiest u voor maatwerk en ontzorging. We denken met u mee over uw personeelsbehoefte, zowel qua hoeveelheid als werkniveau. Dan matchen en leveren we snel gastvrij personeel dat goed bij u past. Wij verzorgen hun begeleiding van a tot z. Dat betekent onder meer: incheck op locatie, de juiste kleding, facturatie, ziek-/betermeldingen, coaching en veel persoonlijk contact. Ook de werkplanning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Op zoek naar personeel voor uw keuken?
Snel op zoek naar ervaren en vakkundig personeel? Laat uw gegevens achter, wij nemen direct contact met u op!

Werken met culinaire toppers