JMW Horeca Uitzendbureau

Gecertificeerde barista

Een barista is een koffiespecialist én een uitmuntend gastheer of gastvrouw. Keer op keer creëert hij of zij een smaakvol en karakteristiek kopje koffiebeleving. Een barista adviseert, enthousiasmeert en entertaint uw gasten met 'latte art'. Kiezen voor een barista van JMW is kiezen voor kwaliteit.

Onze barista's zijn vanzelfsprekend representatief, op-en-top gastvrij en gecertificeerde koffiespecialisten. Wij hebben een groot netwerk van professionele en flexibele barista's die snel bij u aan de slag kunnen. Ook kunnen wij bijvoorbeeld uw gastvrouw/-heer of cateringmedewerker opleiden tot barista.

JMW biedt aankomend barista's een specialistische opleiding aan de Leopold Koffieschool in Utrecht. Hier leren zij alle kneepjes van het vak. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvangen zij een certificaat (SCA Foundation). JMW betaalt de opleiding voor haar horecamedewerkers.

Personeel én organisatie
Als u kiest voor JMW kiest u voor maatwerk en ontzorging. We denken met u mee over uw personeelsbehoefte, zowel qua hoeveelheid als werkniveau. Dan matchen en leveren we snel gastvrij personeel dat goed bij u past. Wij verzorgen hun begeleiding van a tot z. Dat betekent onder meer: incheck op locatie, de juiste kleding, facturatie, ziek-/betermeldingen, coaching en veel persoonlijk contact. Ook de werkplanning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

JMW Barista werkt vanuit het kantoor van JMW Utrecht, maar heeft een landelijke dekking. Bel of mail voor meer informatie.

(030) 233 0909
(06) 22 87 74 86
baristautrecht@jmwhorecapersoneel.nl

Waar werken JMW barista's?

Van hippe koffiebar tot grand café
JMW barista's werken voor verschillende opdrachtgevers in het hele land. Van een klasse-hotel tot een eersteklas event. Van hippe koffiebar tot grand café.

Van hippe koffiebar tot grand café

Luxe koffieoutlets
Overheidsinstellingen, (inter)nationale instituten en bedrijven zijn vaak voorzien van een luxe koffieoutlet of grandcafé waar JMW barista's alle gasten voorzien van heerlijke verse koffie, cappuccino, latte of espresso.

Luxe koffieoutlets
"JMW heeft dezelfde instelling als wij: iedereen een topdag bezorgen"
"JMW heeft dezelfde instelling als wij: iedereen een topdag bezorgen"
Richard Jansen, Operationeel Manager Events, NBC Nieuwegein
Lees meer >

Uw gastheer/vrouw opleiden tot barista?
Klik hier >
main3
Op zoek naar een ervaren gecertificeerde barista voor uw organisatie?
Neem contact op! >

Neem contact met mij op

Bezig met verzenden

main3
Op zoek naar een ervaren gecertificeerde barista voor uw organisatie?
Neem contact op! >