JMW Horeca Uitzendbureau

Horeca professionals

Uw bedienend personeel maakt het verschil. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw gasten een heerlijke dag beleven. Kiezen voor horecapersoneel van JMW is kiezen voor het beste: de hoogste kwaliteit en de meeste efficiency.

Onze mensen beschikken over alle benodigde vaardigheden en hebben brede ervaring, opgedaan op prestigieuze evenementen en congressen, premium partijen en in traditionele restaurants. Ze houden van hun vak en weten hoe ze het hun gasten naar de zin moeten maken. Alleen de toppers mogen zich JMW'er noemen.

Ons horecapersoneel is gastvrij en flexibel; net als wij. Dat betekent dat we 24/7 full service voor u beschikbaar zijn en snel kunnen schakelen. Ook in het geval dat u morgen niet 5, maar 10 medewerkers nodig heeft. We hebben een landelijk netwerk, dus we vinden altijd gekwalificeerde medewerkers in de buurt.

Personeel én organisatie
Als u kiest voor JMW kiest u voor maatwerk en ontzorging.

  • We denken met u mee over uw personeelsbehoefte, zowel qua hoeveelheid als werkniveau.
  • Dan matchen en leveren we snel gastvrij personeel dat goed bij u past.
  • Wij verzorgen hun begeleiding van a tot z. Dat betekent onder meer: incheck op locatie, de juiste kleding, facturatie, ziek-/betermeldingen, coaching en veel persoonlijk contact.
  • Ook de werkplanning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Waar werken onze horeca professionals?

WK Hockey
Onze opdrachtgevers bevinden zich door het hele land en zijn, net als jij en jouw collega's, toppers in hun vakgebied. JMW is veel aanwezig op high class events, zoals bijvoorbeeld het WK Hockey.

WK Hockey

Amsterdam Arena
JMW is veelvuldig aanwezig in de Amsterdam Arena tijdens de wedstrijden, muziekevenementen of andere partijen. JMW levert personeel voor de bediening, publiekscatering, keuken als ook de VIP catering.

Amsterdam Arena

VIP Catering Global Champions Tour
De koks van JMW hebben de culinaire invulling tijdens het paardenspring concours Global Champions Tour (GCT) in Monaco en Lausanne, ook in 2014 weer mogen verzorgen.

VIP Catering Global Champions Tour

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met JMW"
"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met JMW"
Thérèse Boer, Food on Tour Librije
Lees meer >

Ook voor ervaren barista's kunt u bij JMW terecht!
Meer weten? >
main3
Op zoek naar horeca professionals die uw team komen versterken?
Neem contact op >

Neem contact met mij op

Bezig met verzenden

main3
Op zoek naar horeca professionals die uw team komen versterken?
Neem contact op >