JMW Horeca Uitzendbureau

Gastvrije hostess

Uw gastvrouw of -heer is uw visitekaartje. Hij of zij geeft uw gasten/klanten een warm welkom. Hij of zij zorgt ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen en straks met een goed gevoel naar huis gaan. Kiezen voor JMW, is kiezen voor gastvrijheid van het hoogste niveau.

Onze host(esse)s zijn vanzelfsprekend representatief, gemotiveerd en van nature gastvrij. Klassiek of modern: wij matchen host(esse)s met uw bedrijfsuitstraling. Zij passen bij u. Zij hebben brede ervaring en zijn getraind op kennis, vaardigheden en staan garant voor een onvergetelijke ontvangst van uw gasten. Ze houden van hun vak. Alleen de toppers mogen zich JMW'er noemen.

Onze host(esse)s zijn gastvrij en flexibel, net als wij. Dat betekent dat we 24/7 voor u klaarstaan en snel kunnen schakelen. Een voorwaarde voor een succesvol verloop van grote evenementen. We begeleiden onze host(esse)s van a tot z en hebben regelmatig persoonlijk contact.

Personeel én organisatie
Als u kiest voor JMW kiest u voor maatwerk en ontzorging. We denken met u mee over uw personeelsbehoefte, zowel qua hoeveelheid als werkniveau. Dan matchen en leveren we snel gastvrij personeel dat goed bij u past. Wij verzorgen hun begeleiding van a tot z. Dat betekent incheck op locatie, de juiste kleding, facturatie, ziek-/betermeldingen, coaching en veel persoonlijk contact enzovoorts. Ook de werkplanning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Waar verzorgt JMW de gastvrije ontvangst?

Evenementen en partijen
Onze opdrachtgevers en evenementen bevinden zich door het hele land. Denk aan eerste klas evenementen, zoals Horecava, Outdoor Brabant, Vakbeurs Facilitair, Gastvrij Rotterdam of Taste of Amsterdam.

Evenementen en partijen
"De medewerkers van JMW waren uitstekend in staat om van een kijkende klant een kopende klant te maken"
"De medewerkers van JMW waren uitstekend in staat om van een kijkende klant een kopende klant te maken"
Fabienne Maas, Pearle Opticiens
Lees meer >

Ook uw medewerker bediening vindt u bij JMW
Lees meer >
main3
Gastvrij ontvangst bij uw organisatie of tijdens een event?
Neem contact op >

Neem contact met mij op

Bezig met verzenden

main3
Gastvrij ontvangst bij uw organisatie of tijdens een event?
Neem contact op >