JMW Horeca Uitzendbureau

Culinaire toppers


Kiest u voor JMW, dan bent u verzekerd van kwaliteit en continuïteit in uw keuken. U kunt namelijk altijd beschikken over gekwalificeerd keukentalent of ervaren -professionals uit onze grote pool van vaste koks en keukenpersoneel. De ‘neusjes van de zalm’ die uw gasten verwennen met de mooiste amuses, gerechten en ‘zoetste’ desserts.

Voorziet u een piek in uw personeelsplanning, zoekt u incidenteel parttime keukenpersoneel óf een vaste (chef-)kok die het culinaire niveau in uw keuken naar een hoger plan kan tillen? We bespreken uw specifieke behoeften en zorgen voor precies díé ondersteuning die nodig is. Zo bereiken we optimale samenwerking en constante kwaliteit.

JMW voorziet u van de beste mensen op 4 verschillende niveaus:

  • zelfstandig werkende koks
  • hulpkoks
  • chef-koks
  • keukenhulpen

Met ons unieke opleidingsprogramma bieden wij onze JMW’ers niet zomaar een baan; we bieden ze een carrière. Niet alleen zij profiteren van het op maat gemaakte opleidingenaanbod (zij blijven zich immers ontwikkelen) ook ú plukt natuurlijk de vruchten: JMW’ers zijn (en blijven) gemotiveerd en blijven graag voor u werken!

JMW selecteert alleen de beste mensen. Lees verder ...

Waar onze keukenprofessionals werken

VIP Catering Global Champions Tour
De koks van JMW hebben de culinaire invulling tijdens het paardenspring concours Global Champions Tour (GCT) in Monaco en Lausanne, ook in 2014 weer mogen verzorgen.

VIP Catering Global Champions Tour

Culinaire events
De opdrachtgevers waar JMW de culinaire invulling voor verzorgt bevinden zich door het hele land. Denk aan eersteklas events, als bijvoorbeeld het KLM Open, WK Hockey of TEFAF.

Culinaire events

WK Hockey
Onze opdrachtgevers bevinden zich door het hele land en zijn, net als jij en jouw collega's, toppers in hun vakgebied. JMW is veel aanwezig op high class events, zoals bijvoorbeeld het WK Hockey.

WK Hockey

"Koks van JMW zijn flexibel en multifunctioneel inzetbaar"
"Koks van JMW zijn flexibel en multifunctioneel inzetbaar"
Jeroen Heins, chef kok Maison van den Boer Amsterdam Arena
Lees meer >

Allergenenwetgeving, bent u al op de hoogte?
JMW adviseert graag >
main3
Per direct op zoek naar een zelfstandig werkende kok of keukenhulp?
Maak afspraak >

Neem contact met mij op

Bezig met verzenden

main3
Per direct op zoek naar een zelfstandig werkende kok of keukenhulp?
Maak afspraak >