JMW Horeca Uitzendbureau

Hospitality managers

JMW bemiddelt hoogwaardig personeel voor leidinggevende posities binnen de horeca, catering, banqueting en evenementenbranche. We werven en selecteren voor vacatures (detachering of fee) en interim posities (detachering). We hebben uitgebreide ervaring in veel branches, zoals bedrijfscatering, evenementen, banqueting, partycatering, traditionele horeca en hotellerie. JMW vindt de kandidaten die u zelf niet vindt!

Ons werving- en selectieproces is gericht op de optimale match, efficiënte samenwerking en ultieme gastvrijheid. Onze consultants zijn bijzonder toegewijd, hebben een groot netwerk en kennen de markt door en door.

  • Kandidaten hebben een relevante afgeronde mbo- of hbo-opleiding en werkervaring in de horeca, retail en/of hospitality-branche.
  • Uiteraard zijn ze gastvrij in hun denken en doen.
  • Zij doen bij ons een competentie- én cultuurtest voor de ultieme 'jobfit'.
  • Wij checken hun referenties en houden een uitgebreid persoonlijk gesprek. Ook stemmen we de arbeidsvoorwaarden met de kandidaten af. Vervolgens selecteren we twee tot drie kandidaten met het passende profiel én de juiste uitstraling, die we aan u voorstellen.
  • Als u uw keuze heeft gemaakt kunnen wij u desgewenst adviseren. De kandidaat kan snel bij u aan de slag.

Hospitality advies op maat
Om uw evenement, hoe groot en complex ook, perfect te laten verlopen, denkt JMW graag in een vroeg stadium met u mee. Wij adviseren u over personeelsplanningen, eventbezettingen en recruitmentvraagstukken. 

Waar werken onze professionals?

Paresto
Via JMW werkt een aantal interim managers voor Paresto, het cateringbedrijf van de Nederlandse Krijgsmacht. De operatie aansturen, zorgdragen voor een sluitende administratie en direct aanspreekpunt zijn voor de (de)centrale stakeholders zijn de taken van de managers.

Paresto
“JMW heeft ons kennis laten maken met het begrip Hospitality”
“JMW heeft ons kennis laten maken met het begrip Hospitality”
Gerrit Oostendorp, HR Program Director, Albert Heijn
Lees meer >

main3
JMW vindt de kandidaten die u zelf niet vindt!
Meer weten? >

Neem contact met mij op

Bezig met verzenden

main3
JMW vindt de kandidaten die u zelf niet vindt!
Meer weten? >