Wij zijn op zoek naar

Werken via Tempo-Team Go als horeca medewerker

Hou jij ervan om onder de mensen te zijn? En heb je ervaring in de horeca? Wil je graag werken in de bediening of in de catering? Super! Bij Tempo-Team Go kan je nu tijdelijk aan de slag als horecamedewerker. Gaaf toch?! Je kan aan de slag gaan bij verschillende bedrijven en op diverse evenementen. Dat wilt toch iedereen?

Wat bieden wij jou
  • Een salaris tussen de € 11,75 en € 15 per uur!
  • Werken bij gave evenementen, beurzen en feesten
  • Jij kan leerzame horeca trainingen volgen! Leuk!
  • Werk waar en wanneer jij wil = flexibel werk
  • Wekelijks je salaris, dat is lekker snel verdienen
Wie ben jij

Jij wil graag werken in de horeca. Serveren, biertjes tappen, glazen wijn inschenken, je gasten zich helemaal thuis laten voelen. Dat wil jij graag doen. Lekker een afwisselende baan als horeca medewerker. Verder is het belangrijk dat je:

  • Al ervaring hebt opgebouwd in de horeca. Jij weet hoe wat jouw taken zijn en houdt van de afwisseling.
Wat ga je doen

Als horecamedewerker kan je verschillende taken uitvoeren. In de bediening werken is zwaar maar super leuk werk! Je bezorgt de gasten hun eten of drinken en maakt af en toe een praatje. Leuk toch? Dus kan jij lopen met meerdere borden en een dienblad vol drinken? Super!! Als cateringmedewerker verzorg jij de lekkerste lunches, diners en borrels. Ook zul je veel biertjes moeten tappen. Leuk toch?!

Waar ga je werken

Als horecamedewerker kan je aan de slag gaan op verschillende grote evenementen en congressen. Gaaf toch?! Zo sta je elke keer ergens anders en doe je veel ervaring op. Ook kan je tijdens je werk genieten van de leukste evenementen! Ideaal he?! Via de app kan je jezelf aanmelden voor de te gekste klussen! Hierdoor is geen een dag hetzelfde en heb jij zelf in de hand hoeveel en waar je aan de slag gaat. Dat is toch top?!

Hoe werkt Tempo-Team Go?

  • Wij ontvangen jouw aanmelding en bellen je voor een kort intakegesprek. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je graag wil. We bespreken ook hoe Tempo-Team Go werkt.
  • Download alvast de Tempo-Team NL app (App store of Google Play). Via de app regel jij straks alles voor Tempo-Team Go. Handig hé?
Sollicitatie

Dus ben jij de horecatopper die wij zoeken? Mooi! Reageer dan snel op deze vacature en wij nemen contact met je op! Go Go Go

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur 's-hertogenbosch

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Nguyet Vo
Tel: 020 569 56 56
E-mail: go@tempo-team.nl
Referentie:552214
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook