Waarom werken voor JMW zo leuk is!

Werken bij het leukste horeca uitzendbureau van Nederland!

Werken voor JMW betekent werken voor de leukste horeca opdrachtgevers! Wil je de biertjes tappen tijdens de voetbalwedstrijd van je favoriete club? Vind je het leuk om de lekkerste lunch te verzorgen in een bedrijfsrestaurant? Of heb je altijd al je latte art skills willen ontwikkelen als barista? Dan heb je bij deze je nieuwe collega’s gevonden! Oja, hadden we al verteld dat je bij JMW zelf bepaalt wanneer je werkt en dat je wekelijks op salaris kunt rekenen?

Even in het kort, wie zijn wij?
JMW Horeca Uitzendbureau is inmiddels een kwart eeuw oud (of jong). Je kunt ons vinden op zeven plekken in Nederland, namelijk Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle. Bijna twintig jaar geleden hebben we ons aangesloten bij Tempo-Team en inmiddels zijn we één van de grootste spelers in de horeca- en catering uitzendwereld. En de leukste natuurlijk! Wat ons dan zo leuk maakt? Nou, heel veel! Iedere medewerker kennen we persoonlijk. Aan nummertjes doen we niet. Daardoor word je altijd gematcht met een bedrijf dat bij je past! Daarnaast vinden we jouw ontwikkeling heel belangrijk. Wij verzorgen diverse horeca gerelateerde trainingen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Kortom, bij JMW verdien jij je geld in de mooiste branche van de hele wereld, kun je continu je horeca skills ontwikkelen, en werk je altijd bij bedrijven die bij jou passen!

Waar werk jij het liefst?
Werken waar jij je comfortabel voelt, daar zorgen wij voor! Ben je gek op voetbal en voel jij je als een vis in het water in een voetbalstadion? Ga dan aan de slag in de Johan Cruijff Arena of Stadion Galgenwaard! Voel jij je helemaal thuis in een kantoorpand? Verzorg daar dan de lekkerste koffies en lunches. Word jij mega blij van mooie bloemen? Welkom in Keukenhof!  

Maak je baan zo divers mogelijk
Binnen de horeca en catering kun je verschillende functies uitoefenen. Super leuk! Want daardoor is geen dag hetzelfde. Zo kun je de ene dag een diner bereiden in de keuken, de volgende dag drankjes verzorgen achter de bar, en later die week de lekkerste kopjes koffie bereiden in een koffiebar. Of je nu wilt werken als barmedewerker, in de bediening, in de catering, als barista of in de keuken, bij JMW hebben we altijd de juiste functie voor je.

Leren is winnen
Jezelf blijven ontwikkelen! Dat vinden we bij JMW heel belangrijk. Want als je bij ons werkt, dan wil je de beste zijn! Met minder nemen we geen genoegen. Hoe word je de beste? Door te oefenen natuurlijk! Daarom verzorgen we diverse horeca gerelateerde trainingen. Hier leer je hoe je de lekkerste koffies maakt, hoe je meerdere borden tegelijk uitserveert, op welke manier je het perfecte biertje tapt en welke wijn bij welk gerecht past. En het leuke is, wij betalen je trainingen!

Hup, aan de slag!
Beginnen je handen te jeuken om aan de slag te gaan? Ben je achttien jaar of ouder en zit gastvrijheid in je DNA? Krijg je energie van werk dat geen dag hetzelfde is? En vind je het fijn om zelf je uren te bepalen? Dan is het tijd voor actie! Solliciteer op één van onze vacatures, dan nodigen wij je graag uit voor een kopje koffie! Uiteraard ben je ook altijd welkom om één van onze vestigingen binnen te wandelen of even een belletje te geven! 

Zin om aan de slag te gaan? Schrijf je vrijblijvend in!