Wij ontzorgen van A tot Z!

Catering medewerkers

Een stevig ontbijt verzorgen om de (werk)dag goed te beginnen. Of een gezonde lunch zodat je gasten weer helemaal klaar zijn voor de middag. Of een borrel omdat een groot project succesvol is afgerond. Het zijn allemaal momenten van ontspanning of waardering voor je medewerkers of gasten. Vol nieuwe energie en motivatie kunnen ze er weer tegenaan! Dit is dag in, dag uit, het doel van onze catering medewerkers.

Bedrijfscatering
Bij JMW zijn we gespecialiseerd in bedrijfscatering. Gerechten voorbereiden in de keuken, zorgen voor een mooie presentatie van de producten, gasten ontvangen, gasten begeleiden, het afhandelen van de betaling en opruimen. Onze catering medewerkers zijn enthousiast, flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Onze medewerkers verzorgen ontbijt, lunch, borrels en inhouse evenementen van begin tot eind. Gastvrijheid zit in hun DNA. Onze JMW’ers zijn stuk voor stuk vriendelijke gezichten waarbij jouw gasten zich meer dan welkom voelen.

JMW’ers blijven zich ontwikkelen
Waarom onze JMW’ers zulke goede catering medewerkers zijn? Naast dat ze vaak al veel ervaring hebben, bieden we veel trainingen en workshops aan waarin ze zich nóg meer kunnen ontwikkelen. Wil iemand zich verdiepen in het maken van koffie? Dan kan hij of zij een barista training volgen. Ontdekt iemand een voorliefde voor werken in de keuken? Dan kunnen ze diverse keuken trainingen volgen. Zo stimuleren we onze JMW’ers om het beste uit zichzelf te halen.

Ontzorging van A tot Z
Bij JMW denken we graag mee met jouw behoeften. Zoek je tijdelijk of vaste catering medewerkers? Dan helpen we je graag verder. Ons doel is om je volledig te ontzorgen. Zo verzorgen wij alle begeleiding rondom de medewerkers. Denk hierbij aan de planning, het verzorgen van de juiste kleding, de afhandeling van ziekmeldingen en het verzorgen van de betalingen. Makkelijk toch?

Catering medewerkers nodig?
Heb je catering medewerkers nodig voor je bedrijf, kantoorpand of lunchroom? Zoek je gekwalificeerde medewerkers die ook nog gastvrij en flexibel zijn? Dan ben je bij JMW aan het juiste adres. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kopje koffie te drinken!

Neem contact met mij op