Gecertificeerde barista's

Op zoek naar een gecertificeerde barista? Zoek niet verder! Bij JMW leiden wij onze barista’s op als koffie specialist én uitmuntende gastheer of gastvrouw. Onze eisen zijn hoog, waardoor wij de kwaliteit van onze barista’s kunnen garanderen. Keer op keer creëren ze een smaakvol en karakteristiek kopje koffie. Met behulp van hun latte art kwaliteiten entertainen ze hun gasten en ziet ieder kopje koffie er heerlijk uit!

Barista’s binnen handbereik
Onze barista’s zijn representatief, extreem gastvrij en hebben allemaal de diploma SCA Foundation op zak van De Koffieschool in Utrecht. Ons netwerk is groot, dus we vinden binnen no-time een barista die bij jou aan de slag kan. Heb je al genoeg horeca medewerkers en wil je één van hen graag inzetten als barista? Geen probleem! Wij brengen hem of haar de kneepjes van het vak graag bij! 

Ontzorging van begin tot eind
Samenwerken met JMW betekent maatwerk en ontzorging. We denken voor 100% mee over onder andere personeelsbehoefte. Dit doen we op het gebied van zowel kwaliteit en kwantiteit. We leren je graag goed kennen zodat we de juiste medewerkers met jouw bedrijf kunnen matchen. We verzorgen de begeleiding van de medewerkers van begin tot eind. Hierbij kun je denken aan onder andere de incheck op locatie, het verzorgen van de juiste kleding, facturatie, ziek- en betermeldingen en coaching. Jij hebt hier dus geen werk aan! Fijn toch? Oja, ook de werkplanning kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Op zoek naar de beste barista’s?
Kortom, ben je op zoek naar een gecertificeerde barista die ook nog eens een uitmuntende gastvrouw of gastheer is? Een barista die je gasten entertaint met zijn of haar latte art skills en ze keer op keer het lekkerste kopje koffie voorschotelt? Dan helpen we je graag verder! Vul snel het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met mij op