Horeca managers

Een gastgerichte en gedreven manager is essentieel voor jouw organisatie. Hij of zij doet er namelijk alles aan om de verwachtingen van je gasten te overtreffen, en bewaakt de kwaliteit van de service en dienstverlening als een leeuw(in). Een manager maakt dus echt het verschil. Want of je nu een hotel, restaurant, cateringbedrijf of eventlocatie runt, een goede manager zorgt er samen met zijn of haar team voor dat jouw gasten de tijd van hun leven hebben!

Wij regelen de werving en selectie
Een goede vacaturetekst opstellen, kandidaten bellen, gesprekken voeren, alles bij elkaar is het veel werk. Héél veel werk zelfs. Daarom helpen we jou graag! We hebben ruime ervaring met werving en selectie van hospitality managers en weten precies welke manager perfect bij jouw bedrijf past. Voor je het weet staat jouw nieuwe hospitality manager voor je neus. Wedden?

VIP profielen 
In de verschillende hospitality branches waarin JMW gespecialiseerd is zijn veel functietitels voor managers, zoals supervisor, shiftleader, catering manager, horeca manager, F&B manager, banqueting manager, restaurant manager, bedrijfsleider, partymanager, chef kok of executive chef. Daarnaast hebben wij een groot netwerk en een up-to-date database om deze profielen in te vullen voor onze opdrachtgevers in de horeca, bedrijfscatering, zorg, food operations, retail en evenementenbranche. 

Projecten: opstart van jouw horeca- en food concept locaties
Bij JMW management professionals zijn we gespecialiseerd in het recruiten van een team wanneer je een nieuw horeca- of foodconcept aan het opstarten bent. Van aansprekende vacatureteksten op onze diverse kanalen tot het selecteren van kandidaten, en van het organiseren van speeddate sessies tot alle communicatie. Wij zorgen ervoor dat jij van A tot Z ontzorgt wordt in het werving- en selectieproces en een team krijgt waar je trots op kunt zijn.

Heldere tariefstelling
Wij werken volgens het principe No cure, No pay. Oftewel, vinden we geen match voor je? Dan betaal je ook niet. Wel zo eerlijk! Hebben we een match? Dan betaal je de vooraf overeengekomen werving- en selectie fee of een uurtarief voor detachering. 

Opleiding & trainingen
Zien we beide potentie in een manager maar mist hij of zij nog bepaalde skills of vakkennis? Geen probleem! In overleg kan hij of zij via JMW verschillende trainingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan een e-learning HACCP. Daarnaast kunnen onze managers online managementtrainingen van elf toonaangevende sprekers volgen. Genoeg handvatten voor jouw manager om zich te ontwikkelen dus!

Management vacature? Neem snel contact op via het contactformulier en dan maken wij graag een afspraak om jouw vacature te bespreken.

Neem contact met mij op