Horeca medewerkers

Goede horeca medewerkers zorgen ervoor dat je gasten terug komen. Ze zijn vaak een doorslaggevende factor in een positieve of negatieve gastervaring. Hoe gastvrijer en deskundiger de medewerkers, hoe groter de kans dat je gasten tevreden hun dag weer voortzetten. En terugkomen! Daarom stellen we bij JMW hoge eisen aan onze horeca medewerkers. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en de meeste efficiency. Want dat wil jij toch ook?

Gastvrije en flexibele medewerkers
Onze JMW’ers beschikken over alle benodigde vaardigheden om te werken in de horeca. Vaak hebben ze veel ervaring opgedaan op evenementen, congressen, premium partijen en in traditionele restaurants. Stuk voor stuk houden ze van het vak en de branche. Ze weten als geen ander hoe ze het hun gasten naar hun zin moeten maken. Onze horeca medewerkers zijn zeer gastvrij en flexibel. Bij JMW zijn we van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat beschikbaar waardoor we snel kunnen schakelen. Heb je morgen opeens tien medewerkers nodig in plaats van vijf? Geen probleem! Wij regelen het.

Training en ontwikkeling
Gemotiveerde medewerkers moet je niet stil laten zitten. En daarom doen we er alles aan om ze uit te dagen nóg beter te worden in wat ze doen. Met behulp van diverse horeca trainingen brengen we ze theorie en praktijkervaring bij. Bij veel van deze trainingen krijgen onze medewerkers veel input wat betreft de onderwerpen. Zo maken we het altijd relevant en leuk!

Jij wilt toch ook de beste horeca medewerkers?
Kun je bovenstaande vraag volmondig met ‘ja!’ beantwoorden? Dan helpen we je heel graag verder! Onze poule van medewerkers staat te springen om jouw gasten de ochtend, middag of avond van hun leven te bezorgen. Vul snel het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met mij op