Keuken medewerkers

Jouw gasten verdienen toch ook de mooiste amuses, lekkerste gerechten en ‘zoetste’ desserts? Dan heb je gekwalificeerde keuken medewerkers nodig. We helpen je graag aan een keukenhulp, hulpkok, zelfstandig werkend kok, chef-kok of afwasser! Want zonder goede medewerkers, geen indrukwekkende gerechten of services.

Ontwikkeling en opleidingen
Bij JMW zijn we de grootste detacheerder van keuken medewerkers in Nederland. We bieden onze JMW’ers niet zomaar een baan; we bieden ze een carrière. We vinden het belangrijk dat ze zich blijven ontwikkelen. Daarom hebben we op maat gemaakte opleidingen. Hoe dat werkt? Iedereen krijgt een basistraining waarin ze de (basis) keukenvaardigheden leren. Denk hierbij aan snij- en kooktechnieken. Verder leren ze in deze training werken volgens de HACCP-richtlijnen.

Om hun kennis naar een hoger niveau te brengen bieden we een tweede training aan waarbij ze een workshop kunnen volgen rondom een thema naar keuze. Tot slot bieden we in een derde training een unieke ervaring aan waarbij ze specifieke vakkennis kunnen opdoen. Zo krijgen ze de mogelijkheid om mee te lopen met een sterrenchef, op pad te gaan met een jager of mee te varen op een vissersboot. Hoe tof is dat?

De beste keuken krachten
Hoe we er zo zeker van zijn dat we de beste keuken medewerkers leveren? Voordat een kok of keukenhulp bij je aan de slag gaat, volgt hij of zij eerst een uitgebreide intakeprocedure met een consultant die bekend is in de branche. Deze consultant checkt ook ten minste twee referenties. Onze medewerkers hebben ervaring, de juiste opleidingen, allergenen kennis en werken volgens de HACCP-richtlijnen. Daarnaast beschikken ze over de juiste kleding, schoenen en hebben ze soms zelfs een eigen messenset. Tot slot zijn al onze JMW’ers getraind in gastvrijheid. Daardoor kun je ze inzetten zowel voor én achter de schermen, in open keukens en aan buffetten.

Tijdelijke of vaste keuken medewerkers
Of je nu tijdelijke of vaste medewerkers zoekt, bij JMW denken we graag mee met jouw behoeften. We zorgen voor maatwerk en ontzorgen je volledig. Zo begeleiden we de medewerkers van begin tot eind. We verzorgen bijvoorbeeld de incheck op de locatie, zorgen voor de juiste kleding, handelen de facturatie en ziekmeldingen af en zorgen voor voldoende coaching. Allemaal punten die jij van je lijstje kunt halen! Fijn toch?

Keuken medewerkers nodig?
Ben je op zoek naar een zelfstandig werkend kok, keukenhulp, hulpkok, chef-kok of afwasser? Zoek dan niet verder, want we helpen je graag! Vul het formulier in, zodat we snel samen een kopje koffie kunnen drinken.

Neem contact met mij op