Corona gastheer / gastvrouw

Sinds maart 2020 is het leven in Nederland anders dan anders. We leven in een anderhalve meter samenleving om onszelf en de mensen om ons heen te beschermen tegen het corona virus. Nadat we de eerste maanden volop thuis hebben doorgebracht, pakken we beetje bij beetje het ‘normale’ leven weer op. Maar wel op anderhalve meter afstand. Onze Corona gastheren en gastvrouwen helpen jouw medewerkers en gasten om dit proces soepel te laten verlopen.

Terug naar de (kantoor)horeca
Onze Corona gastheren en gastvrouwen helpen jouw gasten bij het terugkeren naar de (bedrijfs)kantine, koffiebar, evenement, restaurant of café. Met een grote dosis gastvrijheid en een vriendelijke glimlach informeren ze hen over de anderhalve meter maatregelen en hygiëne regels. Daarnaast geven ze advies over looproutes en kunnen ze helpen bij eventuele gezondheid screenings van gasten.

Het naleven van de maatregelen
Informeren over de nieuwe maatregelen is één, maar ze moeten natuurlijk ook nageleefd worden. Ook daar kunnen onze Corona gastheren en gastvrouwen bij helpen! Houdt iemand bijvoorbeeld (onbewust) niet genoeg afstand? Dan zal onze Corona gastheer of gastvrouw hem of haar daar op een vriendelijke manier op wijzen.

Back to business!
Ga jij binnenkort weer back to business? En kun je wel wat hulp gebruiken om alles in goede banen te leiden? Dan helpen wij je graag! Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met mij op