Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt

Werken als horeca manager

Doe jij er alles aan om de verwachtingen van je gasten duizend maal te overtreffen? En bewaak jij de kwaliteit van de service en dienstverlening als een leeuw(in)? Dan kun jij als manager in de horeca- en catering branche écht het verschil maken! Want of je nu bij een hotel, restaurant, cateringbedrijf of eventlocatie werkt, jij zorgt er samen met je team voor dat jouw gasten de tijd van hun leven hebben!

Werken als horeca manager, wat houdt dat in?

Jij bent een geboren leider!
Verantwoordelijkheidsgevoel? Dat is jouw tweede naam! Want als leider van jouw team ben jij degene die initiatieven neemt, én kwaliteit waarborgt. Je bent een natuurlijke leider, neemt je collega’s mee in jouw enthousiasme en geeft het goede voorbeeld. Je hebt de kwaliteit om van een groep mensen één team te maken. Een team met allemaal hetzelfde doel: de verwachtingen van jullie gasten ruimschoots overtreffen. 

Vaste baan of tijdelijke opdracht
Werken aan tijdelijke opdrachten? Of toch liever een vaste baan? Bij JMW bemiddelen we in personeel voor leidinggevende functies in de hospitality. We zorgen voor goede wederzijdse afspraken, heldere contracten en de administratieve afhandeling. We zijn betrokken, maar geven je alle vrijheid en ruimte om succesvol te zijn!

Je bent een leider, maar wat nog meer?
Als horeca- of catering manager ben je gastgericht, standvastig en zelfverzekerd. Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel en proactief. Kortom, je geeft het allerbeste voorbeeld! Voordat je via JMW als horeca manager aan de slag kunt gaan, heb je al ervaring opgedaan als leidinggevende binnen de hospitality-branche. Tot slot heb je een relevante afgeronde opleiding.

Ben jij er klaar voor?
Enthousiast geworden? Top! Neem snel contact op met jouw dichtsbijzijnde vestiging zodat we je uit kunnen nodigen voor een kopje koffie en elkaar beter kunnen leren kennen! Solliciteren op een vacature kan natuurlijk ook! Of kom gezellig langs als je in de buurt bent van één van onze vestigingen!