Mensen zijn altijd blij jou te zien!

Werken als horeca medewerker

Werken in de horeca betekent mensen blij maken! Want zeg nou zelf, het gevoel dat je krijgt wanneer jouw biertje vers getapt wordt, dat is toch goud? Of misschien nog wel beter: het gevoel wanneer je jouw heerlijke lunch of diner uit de keuken ziet komen. Eten en drinken zijn een eerste levensbehoefte van een mens, en jij zorgt er in de horeca voor dat je gasten altijd 100% van die behoefte voorzien zijn.

Horeca medewerker Roompot

Vind jij het heerlijk om mensen lekker in de watten te leggen? En er voor t...

25 - 32 uur Weert

Vakantiebaan Horecamedewerker Utrecht

Hallo afwisselende vakantiebaan! Start als horecamedewerker in de omgeving ...

17 - 24 uur Utrecht

Flexibel en tijdelijk werk als medewerker bediening horeca

Heerlijke muziek, blije mensen en mega veel stappen op je stappenteller! En...

33 - 40+ uur 's-Gravenhage

Parttime medewerker horeca

Ben je op zoek naar een leuke parttime baan? Ga aan de slag als medewerker ...

9 - 16 uur Eindhoven

Hospitality employee English

Looking for a great job in Amsterdam? Stop searching. Come and work as a ho...

17 - 24 uur Amsterdam

Horeca medewerker in de Johan Cruijff Arena

Werken in de Amsterdam Arena! Hoe cool? Ben jij die horeca medewerker, dol ...

0 - 8 uur Amsterdam

Horeca medewerker Haarlem

Hey, kom jij gezellig werken bij de tofste horecagelegenheden in Haarlem? ...

17 - 24 uur Amsterdam

Horeca medewerker Den Bosch

Waarom werken op een vaste locatie als je ook op meerdere toffe plekken kan...

17 - 24 uur 's-Hertogenbosch

Horeca medewerker sporthallen

Via JMW ga je aan de slag als horeca medewerker. Je werkt in het zwembad en...

9 - 16 uur Waalwijk

Horeca medewerker Fulltime

Wil jij lekker aan de slag in de horeca? Vind je het fijn om mensen blij te...

25 - 32 uur Rotterdam

Horeca Medewerker Fulltime De Kuip

De Kuip, de thuishaven van Feyenoord! Gaat jouw hart sneller kloppen wannee...

25 - 32 uur Rotterdam

Horecamedewerker Eindhoven

Ben jij op zoek naar een leuke baan als horecamedewerker ? Wij hebben hem ...

17 - 24 uur Eindhoven

Werken als horeca medewerker, wat houdt dat in?

Mensenkennis is key
Als je werkt in de horeca is mensenkennis essentieel. In één oogopslag zie jij op welke manier je je gasten het beste kunt benaderen. Vrolijke gasten maak jij extra vrolijk. Gehaaste gasten laat je ontspannen. Hoe dan ook, met jouw gastvrijheid en vakmanschap overtref je altijd de verwachting van je gasten. Het is jouw missie om je gasten met een beter gevoel te zien vertrekken dan dat ze bij je arriveerden. Mooie uitdaging toch?

Gastvrije duizendpoot
Als horeca medewerker ben je een echte multitasker. Een gastvrije duizendpoot. Je werk is namelijk enorm veelzijdig. Je ontvangt je gasten met een glimlach. Ze komen natuurlijk niet voor niets, dus hup, snel de bestellingen opnemen! Binnen een mum van tijd zorg jij dat je gasten voorzien worden van hun hapje en/of drankje. Uiteraard houd je al je gasten nauwlettend in de gaten. Lege glazen en borden op tafel zijn een doorn in het oog. Daarom zorg je er zo snel mogelijk voor dat je gasten aan een opgeruimde tafel zitten. Zijn je gasten helemaal voldaan en tevreden? Dan regel je de rekening en handel je de betaling af. Leuk! Tijd voor nieuwe gasten! Weer een nieuwe kans om de verwachtingen te overtreffen!

Leren is groeien!
Heb je de basis onder de knie? Top! Tijd voor meer verantwoordelijkheid. Bereid bijvoorbeeld zelf eenvoudige gerechten of ondersteun de chef-kok door te helpen bij de voorbereidingen. Verzorg de planning van de reserveringen of verdiep je in de wondere wereld van wijn zodat je altijd een passende wijn kunt adviseren bij gerechten van je gasten. Bij JMW gooien we je natuurlijk niet in het diepe! Wil je bij ons werken, dan verzorgen wij diverse horeca trainingen zodat je zelfverzekerd en met de juiste skills je werk kunt doen. En het leuke is, het kost jou helemaal niets!

Horeca op verschillende locaties
Wat werken in de horeca nóg leuker maakt, is dat de locaties waar je kunt werken super divers zijn. Werk bijvoorbeeld de ene week in een restaurant of een café. De week erop serveer je de lekkerste gerechten uit in een hippe lunchroom of koffiebar. In het weekend tap je de lekkerste biertjes tijdens een evenement. Het werken met verschillende doelgroepen maakt de horeca extra uitdagend. Iedere gast verdient namelijk een persoonlijke benadering en behandeling. 

Leuk, aan de slag!
Klinkt werken in de horeca jou als muziek in de oren? Leuk! Tijd om aan de slag te gaan! Ben jij 18 jaar of ouder en volg je graag trainingen om jezelf te ontwikkelen? Heb jij een gastvrije mindset, positieve energie en ben je flexibel in je werktijden? Bel of mail ons dan gelijk! Woon je in de buurt van één van onze vestigingen? Dan mag je daar natuurlijk ook altijd even binnenwandelen!