Mensen zijn altijd blij jou te zien!

Werken als horeca medewerker

Werken in de horeca betekent mensen blij maken! Want zeg nou zelf, het gevoel dat je krijgt wanneer jouw biertje vers getapt wordt, dat is toch goud? Of misschien nog wel beter: het gevoel wanneer je jouw heerlijke lunch of diner uit de keuken ziet komen. Eten en drinken zijn een eerste levensbehoefte van een mens, en jij zorgt er in de horeca voor dat je gasten altijd 100% van die behoefte voorzien zijn.

Horeca medewerker sportbar Mainstreet

Met Formule 1 of voetbal op de achtergrond mensen voorzien van lekkere hapj...

33 - 40+ uur Eindhoven

Banqueting medewerker Defensie

Mensen blij maken, en niet zomaar mensen. Jij komt namelijk te werken op de...

17 - 24 uur Stroe

Medewerker bediening bij Defensie

Stel je eens voor: Blije mensen, toffe werkplek en jij zorgt voor een fijne...

17 - 24 uur 't Harde

Horeca Medewerker

Ben jij ook zo dol op de horeca en sport? Top! Ga dan aan de slag als horec...

9 - 16 uur Rotterdam

Banquetingmedewerker

Zoek jij een baan vol afwisseling en gezelligheid? Die hebben wij voor je! ...

25 - 32 uur Utrecht

Allround Medewerker Keukenhof

Als Allround Medewerker start jij de lente bij Keukenhof! Dankzij jouw bloe...

33 - 40+ uur Lisse

Horeca medewerker Keukenhof

Wow! Altijd al op het fleurigste evenement van Nederland willen werken? Dez...

33 - 40+ uur Lisse

Cateringmedewerker Keukenhof

Wil je aan de slag als cateringmedewerker? Houd je van de lente en een goed...

33 - 40+ uur Lisse

Event Medewerker Keukenhof

Stel je voor: Jij staat in een kraampje midden in Keukenhof. Om je heen vro...

25 - 32 uur Lisse

Medewerker horeca

Vind je het leuk om mensen blij te maken? Zoek je een leuke baan met gezell...

17 - 24 uur Tilburg

Horeca medewerker Chassé Theater

Werken tijdens de leukste voorstellingen? En dat in het mooiste theater van...

17 - 24 uur Breda

Medewerker bediening

Gasten blij maken lekkere hapjes of een luxe diner? Jij gaat aan de slag al...

17 - 24 uur 's-Hertogenbosch

Werken als horeca medewerker, wat houdt dat in?

Mensenkennis is key
Als je werkt in de horeca is mensenkennis essentieel. In één oogopslag zie jij op welke manier je je gasten het beste kunt benaderen. Vrolijke gasten maak jij extra vrolijk. Gehaaste gasten laat je ontspannen. Hoe dan ook, met jouw gastvrijheid en vakmanschap overtref je altijd de verwachting van je gasten. Het is jouw missie om je gasten met een beter gevoel te zien vertrekken dan dat ze bij je arriveerden. Mooie uitdaging toch?

Gastvrije duizendpoot
Als horeca medewerker ben je een echte multitasker. Een gastvrije duizendpoot. Je werk is namelijk enorm veelzijdig. Je ontvangt je gasten met een glimlach. Ze komen natuurlijk niet voor niets, dus hup, snel de bestellingen opnemen! Binnen een mum van tijd zorg jij dat je gasten voorzien worden van hun hapje en/of drankje. Uiteraard houd je al je gasten nauwlettend in de gaten. Lege glazen en borden op tafel zijn een doorn in het oog. Daarom zorg je er zo snel mogelijk voor dat je gasten aan een opgeruimde tafel zitten. Zijn je gasten helemaal voldaan en tevreden? Dan regel je de rekening en handel je de betaling af. Leuk! Tijd voor nieuwe gasten! Weer een nieuwe kans om de verwachtingen te overtreffen!

Leren is groeien!
Heb je de basis onder de knie? Top! Tijd voor meer verantwoordelijkheid. Bereid bijvoorbeeld zelf eenvoudige gerechten of ondersteun de chef-kok door te helpen bij de voorbereidingen. Verzorg de planning van de reserveringen of verdiep je in de wondere wereld van wijn zodat je altijd een passende wijn kunt adviseren bij gerechten van je gasten. Bij JMW gooien we je natuurlijk niet in het diepe! Wil je bij ons werken, dan verzorgen wij diverse horeca trainingen zodat je zelfverzekerd en met de juiste skills je werk kunt doen. En het leuke is, het kost jou helemaal niets!

Horeca op verschillende locaties
Wat werken in de horeca nóg leuker maakt, is dat de locaties waar je kunt werken super divers zijn. Werk bijvoorbeeld de ene week in een restaurant of een café. De week erop serveer je de lekkerste gerechten uit in een hippe lunchroom of koffiebar. In het weekend tap je de lekkerste biertjes tijdens een evenement. Het werken met verschillende doelgroepen maakt de horeca extra uitdagend. Iedere gast verdient namelijk een persoonlijke benadering en behandeling. 

Leuk, aan de slag!
Klinkt werken in de horeca jou als muziek in de oren? Leuk! Tijd om aan de slag te gaan! Ben jij 18 jaar of ouder en volg je graag trainingen om jezelf te ontwikkelen? Heb jij een gastvrije mindset, positieve energie en ben je flexibel in je werktijden? Bel of mail ons dan gelijk! Woon je in de buurt van één van onze vestigingen? Dan mag je daar natuurlijk ook altijd even binnenwandelen!