Jij maakt mensen blij met jouw gerechten

Werken in de keuken

Welke functie je ook vervult in de keuken, je draagt altijd 100% bij aan het maken van de heerlijkste gerechten! Of je nu zelfstandig werkend kok, hulpkok, keukenhulp of afwasser bent. Iedereen in de keuken heeft hetzelfde doel, namelijk jullie gasten voorzien van een ware smaakexplosie! Een diner maken voor honderd personen? Geen probleem! Hapjes klaarmaken voor een culinair evenement? Of de lunch klaarmaken in een bedrijfskantine? Jij bent van de partij!

Zelfstandig werkend kok Den Haag

Vrolijke gasten, gezellige collega's en diverse toffe werklocaties. Leuk! J...

33 - 40+ uur 's-Gravenhage

Zelfstandig werkend kok Veluwe

Aan de slag als zelfstandig werkend kok. Dat alleen overdag en doordeweeks ...

25 - 32 uur Apeldoorn

Zelfstandig werkend kok KLM Business Lounge

Wil jij koken op een van de tofste plekken van Nederland? Ben je een ervare...

33 - 40+ uur Schiphol

Zelfstandig werkend kok Center Parcs

Jij gaat aan de slag als zelfstandig wekend kok! Dat op een van de gezellig...

33 - 40+ uur Zeewolde

Afwasser Breda

Hé jij! Radio aan, verstand op nul en soppen maar! Yes! Jij gaat aan de sla...

17 - 24 uur Breda

Afwasser Den Haag

Ben jij niet vies van fysiek werk en houd je van schoon? Mouwen opstropen e...

25 - 32 uur 's-Gravenhage

Afwasser

Ben jij diegene die elk vlekje ziet? Kom werken als afwasser. De radio aan...

17 - 24 uur Zaandam

Hulpkok Keukenhof

Dit jaar sta jij als een van de eerste weer op een evenement! En wel het kl...

33 - 40+ uur Lisse

Zelfstandig werkend kok Wassenaar

Lekker werken in de keuken tijdens kantoortijden? Dat kan! Jij gaat via JMW...

25 - 32 uur Wassenaar

Afwasser fulltime

Bellen blazen tijdens je werk? Hoe leuk! Start als afwasser én verdien tot ...

25 - 32 uur Tilburg

Afwasser

Ga aan de slag als afwasser. Lekker fysiek bezig zijn. Radio aan en gaan. ...

9 - 16 uur Amsterdam

Spoelkeuken medewerker

Hallo spoelkeuken medewerker! Jij weet wel van aanpakken ;-) Kom gezellig ...

9 - 16 uur Utrecht

Werken in de keuken, wat houdt dat in?

Jouw eigen gerecht op de kaart?
Als kok maak je het verschil. Het is jouw doel om je gasten te laten genieten van gerechten die hun verwachtingen ruimschoots overtreffen! Of je nu werkt in een bedrijfsrestaurant of een sterrenrestaurant, je kookt altijd de sterren van de hemel. Jouw enthousiaste inzet loont! Misschien heb je binnenkort wel je eigen gerecht op de kaart staan. Net als JMW’er Laura, die inmiddels haar eigen dessert op de kaart van Soldaat van Oranje heeft verdiend! Hoe gaaf is dat?

Van koken tot uitserveren en afwassen
Werken in de keuken is pure teamwork. Ben jij een teamplayer? Mooi! Dan zit je bij ons helemaal goed. Want iedereen in de keuken heeft een grote bijdrage aan de gewenste beleving van de gasten. Heb je een hekel aan vieze glazen en borden? Word dan afwasser! Je bent dan een stille, maar zeer belangrijke, kracht binnen de keuken. Ga je heel precies te werk en heb je een vaste hand? Dan ben je misschien wel een perfecte keukenhulp! Heb je smaakpapillen waar je u tegen zegt? Dan ben je een geboren kok!

Grootste koks detacheerder in Nederland
Wist je dat JMW de grootste koks detacheerder van Nederland is? Bij ons zit je dus helemaal goed als je gepassioneerd bent over alles rondom koken. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers in het topsegment: van klasse-locaties tot eersteklas events. Daarom kunnen we je mega uitdagend werk bieden. En afwisselend. Fijn toch? Zo kun je bijvoorbeeld de ene week de catering verzorgen bij een multinational, en de week erop een diner bereiden in Paleis Het Loo. Of verzorg de amuses in de viplounge van de Amsterdam Arena. Bij JMW luisteren we graag naar je wensen, zodat je altijd op een locatie werkt die bij jou past!

Koken kun je leren!
Bij JMW werken we uitsluitend met vakkundige mensen. Heb je nog weinig ervaring in de keuken? Geen probleem, we verzorgen bij JMW gratis culinaire trainingen! In de basistraining leer je de belangrijkste basis keukenvaardigheden, zoals snij- en koeltechnieken. Ook leer je werken volgens de HACCP-richtlijnen. Wil je je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau brengen? Dan hebben we ook daar trainingen voor. Je kunt zelfs meelopen met een top- of sterrenchef, meevaren met een vissersboot en zelf gevangen vis bereiden, of een dag op stap met een jager. Dus, grijp die kans!

Waar wacht je nog op?
Heb je een passie voor horeca, en ben je gek op koken? Ben je gastvrij en hou je ervan je gasten in de watten te leggen? Ben je minimaal 18 jaar en heb je werkervaring in de keuken? Kun je al deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Neem snel contact op met de voor jou dichtsbijzijnde vestiging of solliciteer op één van onze vacatures. Ben je in de buurt van één van onze vestigingen? Loop dan gezellig binnen! Tot snel!