Gastheer / gastvrouw

Als gastheer of gastvrouw adem je gastvrijheid. Je zorgt ervoor dat gasten zich meer dan welkom voelen op de locatie waar je werkt. Afhankelijk van de locatie waar je werkt kan de rol van gastheer of gastvrouw enorm divers zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten, verzorgt de gardarobe, je zorgt ervoor dat iedereen voorzien wordt van een hapje en een drankje, maakt een praatje, én dat allemaal met een grote glimlach op je gezicht.

 

Informeren kun je leren
Als gastheer / gastvrouw informeer je op een gastvrije manier je gasten over alles wat ze moeten weten. Daarnaast help je ze bij vragen over hygiëne en kun je ze wijzen op eventuele looproutes. Geldt er een gezondheidscheck bij de deur? Geen probleem! Jij zorgt ervoor dat dit soepel verloopt.

Iedereen voelt zich meer dan welkom
Jij ziet het gelijk als een gast verdwaald om zich heen kijkt. Proactief stel je deze gast op z'n gemak door te vragen of je hem of haar ergens mee kunt helpen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat iedereen zich meer dan welkom voelt. Pas als de gast comfortabel is en weet wat er van hem of haar wordt verwacht, ben jij tevreden.

Aan het werk!
Zit gastvrijheid in jouw DNA en lijkt het jou tof om aan de slag te gaan als gastheer of gastvrouw? Neem gerust contact op met jouw dichtsbijzijnde vestiging of solliciteer op één van onze vacatures!