Corona gastheer / gastvrouw

Ben jij ook zo blij dat de horecagelegenheden weer open zijn? Met een aantal aanpassingen kunnen we weer genieten van ons favoriete terras, heerlijk eten bij dat ene restaurantje, en kunnen kantoormedewerkers weer lunchen in de bedrijfskantine. Er wordt vanuit veel hoeken gecommuniceerd over de nieuwe anderhalve meter samenleving en de hygiëne aanpassingen. Best verwarrend af en toe, toch? Als Corona gastheer / gastvrouw schep jij duidelijkheid over deze maatregelen!

 

Informeren kun je leren
Als Corona gastheer / gastvrouw informeer je op een gastvrije manier de gasten over de maatregelen die op de locatie van toepassing zijn. Daarnaast help je ze bij vragen over hygiëne en kun je ze wijzen op eventuele looproutes. Geldt er een gezondheidscheck bij de deur? Geen probleem! Jij zorgt ervoor dat dit soepel verloopt.

Naleven van de maatregelen
Naast het informeren over de maatregelen, hou je ook in de gaten of de gasten deze maatregelen naleven. Vergeet iemand zijn of haar handen te desinfecteren? Kan gebeuren! Op een vriendelijke toon vraag je of deze persoon dat alsnog wilt doen. Houden twee mensen onbewust geen anderhalve meter afstand? Met een glimlach geef je ze advies over hoe ze dit wel kunnen doen.

Back to work!
Vind jij het leuk om bij te dragen aan de veiligheid van jezelf en al je gasten? Dan is de functie van Corona gastheer / gastvrouw perfect voor jou! Via een speciale training leer je alles wat je moet weten om deze anderhalve meter samenleving tot een succes te maken! Meer weten? Neem gerust contact op met jouw dichtsbijzijnde vestiging of solliciteer op één van onze vacatures!