Laat ons je helpen aan vast personeel!

Werving & Selectie

Zoek je een nieuwe medewerker? Leuk! Snel aan de slag met een vacature schrijven, de vacature verspreiden, sollicitaties verzamelen, motivaties lezen en cv’s bekijken, een selectie maken, gesprekken voeren en keuzes maken. Oeff, klinkt als best veel werk! Dus, heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Wij nemen dit werk graag uit handen! En vinden wij geen match? Dan betaal je ook niet! Wel zo eerlijk toch?
 

Wat is Werving & Selectie?

Wanneer je gebruikmaakt van werving & selectie besteed je het recruitmentproces uit aan ons. Wij zorgen voor de juiste persoon voor jouw vacature, wel zo makkelijk toch? En het is goedkoper dan je denkt! Door jouw wervingsproces uit te besteden bespaar je namelijk maarliefst 42 uur. Dat is bijna een hele werkweek! Daarnaast krijg je professionele ondersteuning. Wij kennen de markt namelijk als geen ander! Ook beschikken we over waardevolle (markt)data en hebben we een grote database tot onze beschikking.

 

Zo vinden wij de juiste kandidaat voor jou!

Jouw ideale kandidaat vinden we met behulp van ons Werving & Selectie 5-stappenplan. Hierin doorlopen we de volgende stappen:

1. We brengen samen in kaart wie jouw ideale nieuwe collega is.
2. We schrijven en verspreiden de vacature.
3. We maken een voorselectie uit de sollicitaties en stellen minimaal twee kandidaten aan je voor.
4. Jij mag kiezen!
5. Is er een match? We helpen je op weg!

Benieuwd wat er nog meer gebeurd tijdens dit 5-stappenplan? Hieronder leggen we alles nog even extra duidelijk voor je uit!

Meer weten over Werving & Selectie?

Het werving & selectie proces in 5 stappen!

Tijdens het werving & selectieproces doorlopen we de volgende 5 stappen:

1. Wie is jouw ideale nieuwe collega?

Om de juiste persoon voor de vacature te vinden moeten we natuurlijk eerst weten aan welke eigenschappen en skills jouw nieuwe collega moet voldoen! We verzamelen alle informatie rondom jouw droomkandidaat, het bedrijf en de werkplek. We zorgen ervoor dat al deze informatie samenkomt in een aantrekkelijke vacature.

2. De vacature verspreiden

De vacature is klaar, tijd om het wervingsproces te beginnen! We delen de vacature op onze website, die van tempo-team en via externe jobboards zoals Indeed. Daarnaast zetten we ook social media in. Ondertussen gaan onze medewerkers aan de slag met onze interne recruitment tools om de juiste kandidaat voor jouw vacature te vinden. 

3. De juiste kandidaten vinden

Zodra de reacties binnenstromen zorgen wij voor een voorselectie! Niet alleen op basis van de sollicitatie, we gaan ook graag persoonlijk met een kandidaat in gesprek. Daarnaast checken we referenties en indien nodig nemen we een competentietest af. Alleen op deze manier kunnen we erachter komen of dit jouw ideale collega is. 

4. Tijd om te kiezen!

We stellen vervolgens minimaal twee kandidaten aan je voor waarvan we écht denken dat ze jouw droomkandidaat zoude kunnen zijn. Deze kandidaten gaan bij jou langs voor een sollicitatiegesprek. Liever meer kandidaten op gesprek? Alles is mogelijk! Na afloop van de gesprekken zorgen we binnen 48 uur voor een terugkoppeling.

5. Zijn jullie een match? Wij helpen jullie op weg!

Voel je met één van de door ons voorgestelde kandidaten een match? Top! Dan hebben we ons werk goed gedaan. Natuurlijk laten we je vanaf hier niet vallen. We helpen jouw nieuwe collega op weg bij zijn of haar eerste werkdag! Zit jouw droomkandidaat toch nog niet tussen de voorgestelde kandidaten? Jammer! Maar daar leggen we ons uiteraard niet bij neer. We scherpen de vacature en ons proces aan en starten het werving en selectie proces opnieuw.

Meer weten over Werving & Selectie?

Vul bovenstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!