JMW Horeca Uitzendbureau

Wijn trainingen

Wijn trainingen

JMW is meer dan een uitzendbureau alleen, wij bieden naast werk ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Verdeeld over 8 lesmomenten in Utrecht zal je alles te weten komen over de verschillende wijnen. Je sluit de training af met een examen voor het SVH wijnbrevet (level 2). JMW betaalt uiteraard je opleiding. 

Wat leer je tijdens de opleiding:

Een degelijke basiskennis over wetgeving, wijnbouw, wijnbereiding & wijnstijlen.
Het combineren van wijn & spijs, door zelf te proeven en te ervaren.
Naast de lessen die nodig zijn als voorbereiding voor het wijnexamen nemen we je mee op excursie naar verschillende Nederlandse wijnhuizen. Zwemmen leer je immers ook niet uit een boek!

Een SVH wijn certificaat is ontwikkeld voor en door de horecabranche en wordt erkend door alle belangrijke partijen. Het examen wordt dan ook afgenomen door een onafhankelijke organisatie die erop toeziet dat er wordt gewerkt volgens de geldende kwaliteitsnormen. 

Aanmelden:

Werk je voor JMW en wil je je aanmelden voor een wijnopleiding, of ben je nieuw bij JMW maar wil je graag meer weten over deze opleiding? Mail voor meer informatie naar solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl of neem telefonisch contact op met onze recruiters via 0623891592.

Wijn trainingen