Wij zijn op zoek naar

Zelfstandig werkend kok

Heb jij een enorme passie voor koken, maar wil je liever niet meer altijd de avonden en weekenden werken? Wij hebben bij JMW de ideale oplossing voor jou! Werken in de keuken, lekker overdag en doordeweeks!

Wat bieden wij jou
  • Wekelijkse uitbetaling van je salaris!
  • Werken wanneer jij beschikbaar bent!
  • Extra trainingen en opleidingen via JMW!
  • Leuk werk op afwisselende locaties!
Wie ben jij

Je bent een teamplayer en houdt van afwisseling! Waar je ook werkt, jij zorgt altijd voor kwaliteit! En de gasten gaan door jou gegarandeerd weer met een glimlach de deur uit. Verder:

  • Je hebt een koksopleiding afgerond
  • Je hebt al werkervaring opgedaan in een professionele keuken
Wat ga je doen

Koken natuurlijk! Voornamelijk in de bedrijfscatering. Je bent verantwoordelijk voor het maken van verse salades, soepen, broodjes. Ook maak je de verschillende soorten daghappen die je à la minute klaar kan maken voor de gasten. Daarnaast sta je tijdens het werk de gasten te woord en begeleid je het keukenteam.
Naast de bedrijfscatering kan je ook werken op exclusieve evenementen. Dan bereid je samen met de keukenbrigade luxe diners, buffetten of feestelijke hapjes.

Je bent baas over je eigen agenda. Je geeft namelijk zelf, via onze app, je beschikbaarheid door.

Waar ga je werken

Als zelfstandig werkend kok bij JMW werk je op veel verschillende (zakelijke) locaties van grote cateraars. Denk aan Sodexo, Albron of Paresto. De ene dag kom je terecht in een kleine keuken en bereid je samen met een klein team een exclusief diner. De andere dag sta je met een volledige keukenbrigade in een grote eetzaal het lunchbuffet voor te bereiden.

Sollicitatie

Zin in? Solliciteer direct en je kan al snel aan het werk!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Renee Hofman
Tel: 06-23891592
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:453606152
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook