Wij zijn op zoek naar

Zelfstandig werkend kok Den Haag

Vrolijke gasten, gezellige collega's en diverse toffe werklocaties. Leuk! Jij gaat je niet vervelen. Dat klinkt toch top!? Ga via JMW aan de slag als zelfstandig werkend kok in Den Haag.

Wat bieden wij jou
  • 32 tot 40 uur per week
  • Salaris tussen de € 13,50 en € 15,-
  • Iedere dinsdag je salaris. Lekker!
  • Volop keuken trainingen via JMW
  • Toffe werklocaties!
Wie ben jij

We vinden het belangrijk dat jij weet wat je doet. Ervaring als kok in een professionele keuken vinden we belangrijk, maar met een mooi koksdiploma zijn we ook blij. Verder:

  • kun je ook een avond of weekenddienst draaien
  • Kun je een VOG aanvragen
Wat ga je doen

Koken natuurlijk! Voornamelijk in de bedrijfscatering. Je bent verantwoordelijk voor het maken van verse salades, soepen, broodjes. Ook maak je de verschillende soorten daghappen die je à la minute klaar kan maken voor de gasten. Daarnaast sta je tijdens het werk de gasten te woord en begeleid je het keukenteam.
Naast de bedrijfscatering kan je ook werken op exclusieve evenementen. Dan bereid je samen met de keukenbrigade luxe diners, buffetten of feestelijke hapjes.

Werktijden zijn erg divers. Van maandag t/m zondag, zowel overdag als doordeweeks. Samen maken we er een fijn rooster van!

Waar ga je werken

Als zelfstandig werkend kok bij JMW werk je op veel verschillende locaties van grote cateraars. Denk aan Sodexo, Albron, Paresto (Defensie), de Tweede Kamer of the
American School of The Hague.

Sollicitatie

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Top! Solliciteer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:578257
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook