Wij zijn op zoek naar

Zelfstandig werkend kok Mars

Daar sta je dan als zelfstandig werkend kok en blij dat je bent! Want jij werkt met lokale en pure producten! Wie wil dat nou niet? Jij maakt daar de heerlijkste maaltijden van. Lekker salaris en #Vastdienstverband. Bon! Lees gauw verder..

Wat bieden wij jou
  • Salaris:Yes! Tussen de€1474,- en €1777,- per maand
  • Reiskosten: Worden vergoed!
  • Uren: 24 uur per week!
  • Ontwikkeling: Zeker, gratis diverse trainingen!
  • Contract: Gelijk op contract bij Sodexo!
  • Werkplezier: Dat staat hier op 1!
Wie ben jij

Als zelfstandig werkend kok ben jij resultaatgericht. Want jij wil natuurlijk dat iedereen lekker kan smikkelen van jouw heerlijke creaties. Top! Verder vragen wij:

  • Dat jij een afgeronde koksopleiding hebt.
  • Ervaring! Jij kan zelfstandig aan de slag in de keuken.
  • Een sociaal persoon. Jij houdt wel van een praatje maken met de gasten.
Wat ga je doen

Jij bent goed in wat je doet! Want als zelfstandig werkend kok wil jij heerlijke maaltijden maken. Dat kan hier met een portie werkplezier! Jij laat jouw creativiteit wel even zien. Dagelijks verzorg jij de lunch in de brasserie of in het bedrijfsrestaurant van Mars in Veghel. Het toffe van deze baan is: Afwisseling! Van brasserie tot aan bedrijfsrestaurant tot aan toffe evenementen! Daarnaast is er ook een kookstudio waar jij de gasten mee kan nemen in de wereld van lekker eten! Samen met jouw gasten zorgen jullie voor een heerlijke maaltijd. Gezelligheid, zo maak jij als zelfstandig werkend kok verbinding met je gasten.
De werkzaamheden doe je natuurlijk samen met jouw collega’s. Naast zelfstandig werken, werk jij ook in hét leukste team!
Jij gaat 24 uur per week werken, heerlijk! Ook tijd voor jezelf. Er wordt gewerkt van maandag tot en met zondag tussen 07.00 en 20.00 uur. Dus hallo flexibiliteit!

Waar ga je werken

Jij komt als zelfstandig werkend kok te werken voor de cateraar Sodexo. Een super fijne werkgever die zich bezig houdt met jouw ontwikkeling en diversiteit binnen het team. In Veghel zit Mars. Als lekkerbek ken jij dat natuurlijk wel. ;-) Dit wordt jouw vaste standplaats! Jij gaat hier heerlijk koken in de bedrijfsrestaurant en brasserie. Ohja, jij krijgt ook de kans om jouw SVH Leermeester Certificaat te behalen! Yes, ontwikkeling!

Sollicitatie

Potten en pannen al gepakt? Dat snap ik! Want jij wil natuurlijk liever vandaag dan morgen beginnen als zelfstandig werkend kok! Solliciteer en ik neem binnen 1 werkdag contact met jou op! Bespreken wij de vacature en kun jij al je vragen stellen! Nu alvast een vraag? Geen probleem! Bel, mail of stuur mij een bericht via whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Veghel

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:581440
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook