Wij zijn op zoek naar

Zelfstandig werkende kok

Fulltime mooie gerechten bereiden? Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen in verschillende keukens? Top! Jij gaat via JMW aan de slag als zelfstandig werkend kok in Den Haag. Fulltime! Wat zijn jouw wensen? Wat zijn jouw voorkeuren? Jij geeft ze aan ons door en wij gaan voor jou op zoek naar passende opdrachtgevers. Bedrijfsrestaurants tot hotels. Wij regelen het.

Wat bieden wij jou
  • Tot € 15,- per uur.
  • Meteen een contract? Regelen we voor je!
  • Diverse keukens waar jij een kijkje mag nemen.
  • Fulltime!
  • Bedrijfsrestaurants, hotels of restaurants.
  • Verder leren? Gratis keuken trainingen via JMW!
Wie ben jij

Je hebt een mooi koksdiploma niveau 3 of ervaring in de keuken. Verder:

  • woon je in Den Haag of omgeving
  • ben je gastvrij
Wat ga je doen

Jij gaat fulltime aan de slag als (zelfstandig werkend) kok in Den Haag. Tof! Afhankelijk van het type keuken waar je staat, maak jij lekkere gerechten. Werk je in de bedrijfscatering? Gezellig! Het tempo ligt wat lager en je kookt in grote hoeveelheden. Denk aan eieren bakken, nasi maken of lekkere porties saté.
Sta je in de keuken in een restaurant of hotel? Dan heb je net wat meer uitdaging. Je kookt wat vaker à la carte en je maakt veel verschillende gerechten.

Waar ga je werken

JMW werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers en er is er altijd wel 1 die bij je past. Ben je inmiddels wel klaar met die tijden in de horeca? Dan ga jij doordeweeks en overdag aan de slag in een van de bedrijfsrestaurants van grote ervaren cateraars. Denk aan Albron, Compass, Eurest, Hutten, ISS, Paresto (Defensie!) of Sodexo.
Spreken de werktijden in de horeca je juist aan? Dan ga je via JMW aan de slag bij een mooi hotel of een gezellige bistro.

Sollicitatie

Kun jij niet wachten om hier aan de slag te gaan? Reageer dan nu en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:581251
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook