Wij zijn op zoek naar

Zelfstandig werkende kok

Ben jij op zoek naar een (bij)baan als zelfstandig werkend kok? Jij gaat werken op een bijzondere werkplek! Kookt lekkere gerechten, stuurt het team aan en je bent aansprakelijk voor de roosters. Hallo uitdaging! Lees verder gauw verder.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tot € 15,00 per uur!
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Toffe en uitdagende werkplek!
  • Werken met dé leukste collega's
  • Elke week jouw salaris op je rekening!
Wie ben jij

Heb jij een afgerond koksopleiding? Top! Heb jij deze niet maar wel ervaring? Ook top! Met de juiste mindset ben jij meer dan welkom als kok! Wel handig dat:

  • Jij basiskennis hebt van  Excel, Word en Outlook
  • Een VOG aanvragen voor jou geen probleem is.
  • Jij Nederlands spreekt voor de communicatie op de werkvloer
Wat ga je doen

Jij gaat als zelfstandig werken kok natuurlijk lekker koken! Maar er is meer, top! Afwisseling in je werk. Jij stuurt namelijk ook een enthousiast team aan. Samen hebben jullie alles op orde met een portie werkplezier! Daarnaast zijn er ook belangrijke werkzaamheden zoals de planning maken en zorgen dat de voorraad goed aangevuld is. Voor jou geen probleem als kok. Na een dagje knallen met zijn allen zorgen jullie natuurlijk voor een nette en schone keuken. Teamwork makes the dreamwork! ;-)

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag als zelfstandig werkend kok bij de Penitentiaire inrichting in Grave. Dit is natuurlijk een bijzondere werkomgeving. Jij werkt samen met de gedetineerden. Natuurlijk in een veilige omgeving waar jullie gezellig aan het koken zijn.

Sollicitatie

Liever vandaag dan morgen beginnen als zelfstandig werkend kok op deze bijzondere werkplek? Snap ik! Solliciteer en ik neem binnen 1 werkdag contact met jou op. Liever eerst wat vragen voordat jij solliciteert? Geen probleem! Jij kan mij bellen, mailen of een whatsapp sturen. Spreek je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Schijndel

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:582185
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook